Çaykur Rizespor Hazırlık Maçında Samsunspor’a Kaybetti

Çaykur Rizespor Hazırlık Maçında Samsunspor’a Kaybetti
Çaykur Rizespor, Erzurum kampında oynadığı ilk hazırlık maçında Yilport Samsunspor’a 1-0 yenildi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor ile Yilport Samsunspor, Erzurum’da hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Samsunspor 27. Dakikada Fofana’nın kaydettiği golle 1-0 kazandı.

Çaykur Rizespor, Tarık Çetin, Phiri, Benhur, Güvenç Usta, Mithat Pala, Emre Şimşek, Halil İbrahim Pehlivan, Emirhan Topçu, Ahmet Eren Altındaş, Eren Emre Aydın ve Sinan Osmanoğlu on biri ile mücadeleye çıkarken ikinci yarıda Zafer Görgen, Eren, Muhammet Enes, Grahovac, Olawoyin, Alberk, Oğuz, Selim Ay, Sefa, Muhammet Mert, Emirhan Yılmaz, Papa ve Seyfettin Anıl oyuna dahil oldu.

Yedekler ise şu isimlerden oluştu: Zafer Görgen, Eren Durmuş, Muhammet Enes Şebelek, Grahovac, Olawoyin, Alberk Koç, Oğuz Ceylan, Selim Ay, Sefa Yılmaz, Muhammet Mert Karaca, Emirhan Yılmaz, Enriko Papa, Seyfettin Anıl Yaşar.

Samsunspor ise karşılaşmaya, Szumski, Alim Öztürk, Zeki Yavru, Yusuf Abtioğlu, Ait Benasser, Mücahid Albayrak, Soner Aydoğdu, Osman Çelik, Barış Alıcı, Fofana, Souza on biriyle çıktı.

Samsunspor’un yedekleri ise Okan Koçuk, Enes Albak, Satka, Bedirhan Çetin, Muhammet Ali Özbaskıcı, Soner Gönül, Celil Yüksel, Cihan Kahraman, Kadem Harris, Mousa Guel, Gaetan Laura, Polat Yaldır ve Ahmet Sağat’tan oluştu.

Mücadeleyi hakem Abdulkadir Bitigen yönetti.

caykur-rizespor-erzurum-kampinda-oynadigi-ilk-hazirlik-macinda-yilport-samsunspora-1-0-maglup-oldu-2.jpg

caykur-rizespor-erzurum-kampinda-oynadigi-ilk-hazirlik-macinda-yilport-samsunspora-1-0-maglup-oldu-4.jpg

caykur-rizespor-erzurum-kampinda-oynadigi-ilk-hazirlik-macinda-yilport-samsunspora-1-0-maglup-oldu-5.jpg

caykur-rizespor-erzurum-kampinda-oynadigi-ilk-hazirlik-macinda-yilport-samsunspora-1-0-maglup-oldu-7.jpg

Kaynak:Zeynep Taylan

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
6 Yorum