Çaykur Rizespor Hazırlıklarını Antalya'da Sürdürüyor

Çaykur Rizespor Hazırlıklarını Antalya'da Sürdürüyor
Çaykur Rizespor, Milli maçlar nedeniyle Süper Lig’e verilen arada hazırlıklarını Antalya’da sürdürüyor.

Süper Lig’de henüz galibiyeti bulunmayan ve 3 maç sonunda 1 puanda kalan Çaykur Rizespor, FT Antalyaspor mağlubiyetinin ardından verilen 3 gün aradan sonra hazırlıklarına Antalya'da tekrar başladı.

Teknik direktör Bülent Uygun'un yönetiminde gerçekleşen antrenman, düz koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Dar alanda yapılan çalışmalar ile devam eden antrenman çift kale maç ile son buldu.

Loic Remy'nin takımdan ayrı olarak çalıştığı antrenmanda milli takım kamplarında yer alan Cemali Sertel, Bryan Dabo ve Yannick Bolasie yer almadı.

Atmacalar, 12 Eylül Pazar günü Rize'de oynayacağı Atakaş Hatayspor maçı hazırlıklarını Milli maç arası nedeniyle Antalya'da sürdürecek.

caykur-rizespor-hazirliklarini-antalyada-surduruyor-1.jpgcaykur-rizespor-hazirliklarini-antalyada-surduruyor-2.jpgcaykur-rizespor-hazirliklarini-antalyada-surduruyor-3.jpgcaykur-rizespor-hazirliklarini-antalyada-surduruyor-4.jpgcaykur-rizespor-hazirliklarini-antalyada-surduruyor-5.jpgcaykur-rizespor-hazirliklarini-antalyada-surduruyor-7.jpgcaykur-rizespor-hazirliklarini-antalyada-surduruyor-8.jpgcaykur-rizespor-hazirliklarini-antalyada-surduruyor-6.jpg

sumay-rize-konut-080.jpg