Çaykur Rizespor Hazırlıkta 2-2'ye Abone

Çaykur Rizespor Hazırlıkta 2-2'ye Abone
Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor ile Antalyaspor, hazırlık maçında 2-2 berabere kaldı.

Bolu'da daha önce Keçiörengücü ile hazırlık maçında karşılaşan ve karşılaşmadan 2-2 berabere ayrılan Çaykur Rizespor, kampın ikinci hazırlık maçında Antalyaspor ile oynadığı karşılaşmadan da sahadan 2-2 berabere ayrıldı. Yeşil Mavililerin gollerini 10. dakikada El Kabir ve 23. dakikada Samudio kaydetti. Antalyaspor'un gollerini ise 3. dakikada Mukairu ve 38. dakikada Chico attı.

Düzce'nin Kaynaşlı ilçesindeki Topuk Yaylası Tesisleri'nde oynanan hazırlık maçının üçüncü dakikasında Paul Mukairu'nun golüyle Antalyaspor 1-0 öne geçti. 

Karşılaşmanın 10. dakikasında Mostapha El Kabir, 23. dakikasında ise Braian Samudio'nun golleriyle Çaykur Rizespor, durumu 2-1 yaptı. 

Antalyaspor'un oyuncusu Chico'nun 38. dakikada attığı golle ilk yarı 2-2 tamamlandı.

Karşılamanın ikinci yarısında her iki takım da kadrosundaki bütün oyunculara şans verdi. İkinci 45 dakika orta alan mücadelesi şeklinde geçerken takımların çabaları gol sonucu vermedi. Mücadele, ilk yarıda atılan gollerle 2-2 berabere sona erdi. 

Çaykur Rizespor karşılaşmaya, Gökhan, Moroziuk, Abarhoun, Dımitrios, Dario, Ismael, Vetrih, Abdullah, De Pauw, Samudio, El Kabir on biriyle başladı. 

İkinci yarıda karşılaşmanın belli bölümlerinde yapılan değişikliklerle Yeşil Mavililerde Barış, Talbi, Oğuz Kağan, Oğulcan, Burak, Atakan, İbrahim, Zafer, oyuna dahil oldu. 

Antalyaspor ise maça Boffin, Nazım, Bahadır, Diego, Celustka, Charles, Chico, Harun Alpsoy, Ufuk, Serdar ve Mukairu ilk 11’i ile başladı.

caykur-rizespor-antalyaspor-hazirlik-maci-(1).jpgcaykur-rizespor-antalyaspor-hazirlik-maci-(2).jpgcaykur-rizespor-antalyaspor-hazirlik-maci-(3).jpgcaykur-rizespor-antalyaspor-hazirlik-maci-(5).jpgcaykur-rizespor-antalyaspor-hazirlik-maci-(12).jpgcaykur-rizespor-antalyaspor-hazirlik-maci-(17).jpgcaykur-rizespor-antalyaspor-hazirlik-maci-(16).jpgcaykur-rizespor-antalyaspor-hazirlik-maci-(13).jpg