Çaykur Rizespor Hazırlıkta Alanyaspor'a da Kaybetti

Çaykur Rizespor Hazırlıkta Alanyaspor'a da Kaybetti
Çaykur Rizespor, 2. hazırlık maçında Corendon Alanyaspor’a 3-1 mağlup oldu.

Erzurum’daki Palandöken Dağı eteklerindeki Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde kampa giren Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor ile Corendon Alanyaspor, hazırlık maçında karşılaştı. Karşılaşmanın ilk yarısını 3-0 önde tamamlayan Alanyaspor mücadeleden de 3-1 galibiyetle ayrıldı. Çaykur Rizespor ise Samsunspor maçının ardından oynadığı 2. hazırlık maçını da kaybetti.

Karşılaşmada Çaykur Rizespor'un golünü 59. dakikada Papa kaydederken, Alanyaspor'un gollerini ise 7. dakikada Balkovec, 33. dakikada Richard Coelho ve 35. dakikada Oğuz Aydın kaydetti.

Çaykur Rizespor karşılaşmaya; Zafer Görgen, Emirhan Topçu, Phiri, Alberk Koç, Oğuz Ceylan, Selim Ay, Grahovac, Mithat Pala, Benhur Keser, Olawoyin ve John Mary on biriyle, Alanyaspor ise Ertuğrul, Yusuf Özdemir, Balkovec, Efecan Karaca, Oğuz Aydın, Yunus Bahadır, Eduardo, Ahmet Ildız, Janvier, Fatih Aksoy ve Richard Coelho on biriyle çıktı.

Yeşil Mavililer 2. yarıya çıkarken kadro değiştirdi ve sahaya Tarık Çetin, Muhammet Enes Şebelek, Güvenç Usta, Emre Şimşek, Halil İbrahim Pehlivan, Emirhan Yılmaz, Enriko Papa, Ahmet Eren Altındaş, Eren Emre Aydın, Seyfettin Anıl Yaşar ve Sinan Osmanoğlu’nu sürdü.

caykur-rizespor-hazirlik-macinda-alanyaspora-3-1-kaybetti-6.jpg

caykur-rizespor-hazirlik-macinda-alanyaspora-3-1-kaybetti-3.jpg

caykur-rizespor-hazirlik-macinda-alanyaspora-3-1-kaybetti-7.jpg

caykur-rizespor-hazirlik-macinda-alanyaspora-3-1-kaybetti-5.jpg

Kaynak:Zeynep Taylan

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
5 Yorum