Çaykur Rizespor ile Ofspor Denizli’den Özel Uçakla Birlikte Döndüler

Çaykur Rizespor ile Ofspor Denizli’den Özel Uçakla Birlikte Döndüler
Çaykur Rizespor’un Manisa deplasmanından Trabzon’a dönemeyen Ofspor’a jesti sonrası iki takım kafilesi, Çaykur Rizespor’un özel uçağıyla dün akşam Denizli’den Trabzon Havalimanına geldi.

Misli.com 3. Lig 1. Grupta mücadele eden ve Play-Off’a kalmayı garantileyen Ofspor, Manisaspor ile oynadığı 30. ve son hafta maçından sonra Trabzon Havalimanındaki sis nedeniyle uçağının iptal olması sonucu Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kartal’ın daveti üzerine Denizli’ye giderek, Yukatel Denizlispor ile Denizli’de maçı bulunan Çaykur Rizespor’un özel uçağıyla Yeşil Mavili kafileyle birlikte Trabzon Havalimanına döndü.

Çaykur Rizespor ile Ofspor kafilesini taşıyan özel uçak, dün akşam saat: 22.0’de Denizli Çardak Havalimanından kalktı ve gece saatlerinde Trabzon Havalimanına geldi.

6 Mayıs Perşembe günü Play-Off maçı oynayacak Ofspor’un bu maç öncesi yaşayabileceği ulaşım sıkıntısının Çaykur Rizespor’un jesti ile özel uçakla giderilmesi sonucu Ofspor Kulübü Başkanı Olcay Saral, sosyal medya hesabından Çaykur Rizespor Kulubü Başkanı Hasan Kartal ve yöneticilerine teşekkürlerini ifade eden bir mesaj paylaşmıştı.

caykur-rizespor-ile-ofspor-denizli’den-ozel-ucakla-birlikte-donduler-(1).jpgcaykur-rizespor-ile-ofspor-denizli’den-ozel-ucakla-birlikte-donduler-(2).jpgcaykur-rizespor-ile-ofspor-denizli’den-ozel-ucakla-birlikte-donduler-(3).jpgcaykur-rizespor-ile-ofspor-denizli’den-ozel-ucakla-birlikte-donduler-(4).jpg

İLGİLİ HABERİMİZ

Çaykur Rizespor'dan Ofspor'a Jest: Özel Uçakla Birlikte Dönecekler