Çaykur Rizespor Judo Takımı Türkiye 5.si Oldu

Çaykur Rizespor Judo Takımı Türkiye 5.si Oldu
Çaykur Rizespor Judo Takımı, Ankara’da düzenlenen Spor Toto Judo Süper Ligi müsabakalarında 5. oldu.

2022 Spor Toto Süper Lig müsabakaları Federasyonun Hizmet binasında bulunan Spor Salonu’nda yapıldı. Çaykur Rizespor Judo Takımı, 16 takımın katıldığı Süper Lig müsabakalarında Kütahya Spor Kulübünü 5-0, Manisa BB SK’yı 4-1 mağlup ederken, Konya Selçuklu Bld. SK. ve Prens GSK’ya 4-1 mağlup olarak beşincilik elde etti.

Çaykur Rizespor Judo Takımında altyapıdan yetişen sporcular Azmi Kocabey 66 Kg, Fırat Çelebi 73 kg, Hasan Erkan 81 kg, Adnan Kılıç 90 kg ve Umut Utku Turanlı +90 kg’da temsil etti.

Çaykur Rizespor Judo Takımı Antrenörü Gökcan Akgün turnuva sonunda yaptığı açıklamada, “Judo Takımımız genel itibariyle genç sporcularımızdan oluşmaktadır. Buna rağmen Büyükler Spor Toto Liginde üstün bir başarı göstererek güçlü kulüpler arasında zirveye yanaştı. Bizler için gurur verici bir başarı. 2023 yılında tekrar Süper Lig’de olmayı başardık. Çok takım ligden düştü. Son maçımızı galibiyetle alabilmemiz halinde Rize’ye kupamızı götürebilecektik nasip olmadı. Seneye bunu telafi edeceğiz. Desteklerini bizlerden esirgemeyen Çaykur Rizespor Kulübüne ve yöneticilerine canı gönülden teşekkür ederim.” dedi.

caykur-rizespor-judo-takimi-turkiye-5-si-oldu-1.jpgcaykur-rizespor-judo-takimi-turkiye-5-si-oldu-2.jpgcaykur-rizespor-judo-takimi-turkiye-5-si-oldu-3.jpgcaykur-rizespor-judo-takimi-turkiye-5-si-oldu-4.jpgcaykur-rizespor-judo-takimi-turkiye-5-si-oldu-5.jpgcaykur-rizespor-judo-takimi-turkiye-5-si-oldu-6.jpgcaykur-rizespor-judo-takimi-turkiye-5-si-oldu-7.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum