Çaykur Rizespor Konyaspor'u ağırlıyor

Çaykur Rizespor Konyaspor'u ağırlıyor
Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında Çaykur Rizespor ile Konyaspor, bugün Çaykur Didi Stadı’nda karşılaşacak.

Saat 13.30'da başlayacak karşılaşmayı, Bursa bölgesi hakemlerinden Cihan Aydın yönetecek. Serkan Olguncan ile Hakan Yemişken’in yardımcı hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın 4. Hakemi Yunus Dursun.

Ligde 35 puanla 5. Sırada yer alan Çaykur Rizespor ligdeki son karşılaşmasında deplasmanda Fatih Karagümrük'e 4-0 mağlup oldu. 21 puanlı 19. Sıradaki Konyaspor ise son maçında sahasında Başakşehir FK’ya 3-2 kaybetmişti.

Çaykur Rizespor’da sakatlıkları devam eden Alikulov ve Laine kadroda bulunmuyor.

Çaykur Rizespor'un sahasında oynadığı son karşılaşma olan Trabzonspor maçında Kapalı Deniz Tribün Kapalı Deniz A Blokta yer alan Yeşil Mavili taraftarlar, PFDK tarafından saha olayları ile çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle 2 maç ile cezalandırıldığından bu karşılaşmada tribündeki yerlerini alamayacak.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.