Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Yardımcı, Süper Lig Teknik Direktörünü Açıkladı

Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Yardımcı, Süper Lig Teknik Direktörünü Açıkladı
Spor Toto 1. Lig'de son 2 haftada alacağı 1 puanla Süper Lig'e ismini yazdıracak Çaykur Rizespor'da, kulüp başkanı Hasan Kemal Yardımcı, Süper Lig'de de İbrahim Üzülmez ile yola devam etmek istediklerini söyledi.

Çaykur Rizespor'un kulüp başkanı Hasan Kemal Yardımcı, sezon sonuna kadar anlaşmaları bulunan teknik direktör İbrahim Üzülmez'in Süper Lig'de de takımın başında olmasını istediklerini söyledi.

Üzülmez'in genç ve heyecanı yüksek teknik direktör olduğuna işaret eden Yardımcı, "Hırsı var, çalışkan, sıkı, düzgün ve dürüstlüğü tartışılmaz. İbrahim hoca ile biz çok sıkıntılı günleri çalışarak atlattık. Sahadaki çalışması, futbolculara olan samimi ilgisi, bizden biri gibi davranması dağılan havayı toparladı. Dolayısıyla bu da futbola yansıdı." dedi.

Yardımcı, sonuçlara ilişkin herkesin eleştiri yaptığını belirterek, "Örneğin, 'Elazığspor'u, Samsunspor'u keşke yenseydik.' söylemleri oldu. Hocamız, biz yenmek istemez miydik? Bu ligde kolay olmuyor. İbrahim hoca ile birlikte şunu yaptık, bu ligde iki maç üst üste kaybetmedik. İkinci yarı tek bir mağlubiyetimiz var. Başarılı, hiç itiraz yok. Tekniği, taktiği ben bilemem. Takıma coşkuyu verdi. Sahada hiçbir zaman uyur gezer bir takım olmadı. Uyanık, çok koşan bir takım yarattık." diye konuştu.

Üzülmez'in başarıda önemli pay sahibi olduğunu vurgulayan Yardımcı, "Başarılı bir takımın teknik direktörü bizi Süper Lig'e çıkardıysa biz ona 'gel hocam bizimle çalış' teklifini doğal olarak yapacağız. Şampiyon olmuş bir takımın hocasına davet ve takımı çalıştırma teklifi yapmak bize yakışır. Zamanı gelince teklifi yaparız, taktir onundur. O ne derse karşılıklı oturur konuşuruz." değerlendirmesinde bulundu.

caykur-rizesporun-kulup-baskani-hasan-kemal-yardimci.jpg