Çaykur Rizespor Kupada Tur Arıyor

Çaykur Rizespor Kupada Tur Arıyor
Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu karşılaşmasında yarın Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından 1074 Çankırıspor ile Çankırı’da bir üst tura yükselme mücadelesi verecek.

Ziraat Türkiye Kupası'na 4. Eleme Turundan başlayacak olan Çaykur Rizespor, kupadaki ilk maçına yarın Çankırı'da çıkacak. Tek maç eleme usulüne göre oynanacak karşılaşmadan galip gelecek takım 5. tura yükselecek.

Çankırı Atatürk Stadı’nda saat: 13.00'te oynanacak karşılaşma için Çankırı’ya giden Yeşil Mavililer, akşam saatlerinde burada son antrenmanını yaparak maç saatini beklemeye başladı.

Çaykur Rizespor’un 1074 Çankırıspor ile oynayacağı kupa maçı kadrosunda şu oyuncular bulunuyor: Tarık Çetin, Zafer Görgen, Burak Albayrak, Orhan Ovacıklı, Yusuf Acer, Dimitrios Chatziisaias, Oğuz Kağan, Atakan, Barış Alıcı, Yan Sasse, Scepovic, Oğulcan, Nill de Pauw, İsmael Diomande, Muhammet Çelik, Eren Karadağ, Emirhan Topçu.

Öte yandan Yeşil Mavililer, Çankırı’ya gitmek üzere havayoluyla gittiği Ankara’da Kulüp Başkanı Hasan Kartal’a ait olan Kartallar Holding’te Başkan Kartal ile bir araya geldi.

caykur-rizesporlu-futbolcular-(4).jpgcaykur-rizesporlu-futbolcular-(6).jpgcaykur-rizesporlu-futbolcular-(1).jpgcaykur-rizesporlu-futbolcular-(5).jpgcaykur-rizesporlu-futbolcular-(7).jpgcaykur-rizesporlu-futbolcular-(9).jpgcaykur-rizesporlu-futbolcular-(10).jpgcaykur-rizesporlu-futbolcular-(8).jpg