Çaykur Rizespor Kurban Keserek Dua Etti

Çaykur Rizespor Kurban Keserek Dua Etti
Çaykur Rizespor, Spor Toto 1. Lig’in ilk maçında yarın evinde karşılaşacağı Ankara Keçiörengücü maçı hazırlıklarını tamamladı. Atmacalar, son antrenman öncesi kurban keserek dua etti.

Çaykur Rizespor ile Ankara Keçiörengücü, Cumartesi günü saat 19:15’te ÇAYKUR DİDİ Stadı’nda karşı karşıya gelecek.

Ev sahibi ekip Spor Toto 1. Lig’deki ilk maçından galibiyetle ayrılarak taraftarına 3 puan hediyesinde bulunmak istiyor. Karşılaşmaya bu amaçla hazırlanan ve son antrenmanını Mehmet Cengiz Sosyal Tesislerinde teknik direktör Bülent Korkmaz yönetiminde gerçekleştiren Atmacalar’ın son antrenmanı ısınma hareketleri ile başladı. Taktik çalışması ile devam eden antrenman çift kale maç ile son buldu.

Antrenman öncesinde ise Yeşil Mavili Kulüp kurban keserek dua etti. Törene, Başkan İbrahim Turgut, Yönetim Kurulu üyeleri, futbolcular ve teknik ekip katıldı.

Hazırlıklarını tamamlayarak kampa giren Çaykur Rizespor’un Ankara Keçiörengücü kamp kadrosu da belirlendi. Buna göre 20 kişilik kadroda şu oyuncular yer aldı: “Tarık Çetin, Zafer Görgen, Gökhan Gönül, Bahadır Öztürk, Emirhan Topçu, Alberk Koç, Koray Altınay, Enriko Papa, Farouk Miya, Benhur Keser, Sefa Yılmaz, Kerem Kalafat, Ercan Coşkun, Anıl Yaşar, Efe Tecimer, Deniz Hümmet, Emircan Altıntaş, Mithat Pala, Srdan Grahovac, Bolasie Yala”

caykur-rizespor-spor-toto-1-ligin-ilk-macinda-yarin-evinde-karsilasacagi-ankara-keciorengucu-maci-hazirliklarini-tamamladi-atmacalar-son-antrenman-oncesi-kurban-keserek-dua-etti-5.jpgcaykur-rizespor-spor-toto-1-ligin-ilk-macinda-yarin-evinde-karsilasacagi-ankara-keciorengucu-maci-hazirliklarini-tamamladi-atmacalar-son-antrenman-oncesi-kurban-keserek-dua-etti-4.jpgcaykur-rizespor-spor-toto-1-ligin-ilk-macinda-yarin-evinde-karsilasacagi-ankara-keciorengucu-maci-hazirliklarini-tamamladi-atmacalar-son-antrenman-oncesi-kurban-keserek-dua-etti-7.jpgcaykur-rizespor-spor-toto-1-ligin-ilk-macinda-yarin-evinde-karsilasacagi-ankara-keciorengucu-maci-hazirliklarini-tamamladi-atmacalar-son-antrenman-oncesi-kurban-keserek-dua-etti-6.jpgcaykur-rizespor-spor-toto-1-ligin-ilk-macinda-yarin-evinde-karsilasacagi-ankara-keciorengucu-maci-hazirliklarini-tamamladi-atmacalar-son-antrenman-oncesi-kurban-keserek-dua-etti-8.jpgcaykur-rizespor-spor-toto-1-ligin-ilk-macinda-yarin-evinde-karsilasacagi-ankara-keciorengucu-maci-hazirliklarini-tamamladi-atmacalar-son-antrenman-oncesi-kurban-keserek-dua-etti-9.jpgcaykur-rizespor-spor-toto-1-ligin-ilk-macinda-yarin-evinde-karsilasacagi-ankara-keciorengucu-maci-hazirliklarini-tamamladi-atmacalar-son-antrenman-oncesi-kurban-keserek-dua-etti-2.jpgcaykur-rizespor-spor-toto-1-ligin-ilk-macinda-yarin-evinde-karsilasacagi-ankara-keciorengucu-maci-hazirliklarini-tamamladi-atmacalar-son-antrenman-oncesi-kurban-keserek-dua-etti-3.jpgcaykur-rizespor-spor-toto-1-ligin-ilk-macinda-yarin-evinde-karsilasacagi-ankara-keciorengucu-maci-hazirliklarini-tamamladi-atmacalar-son-antrenman-oncesi-kurban-keserek-dua-etti-1.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
3 Yorum