Çaykur Rizespor, Mohamed Aberhoune'yı Renklerine Bağladı

Çaykur Rizespor, Mohamed Aberhoune'yı Renklerine Bağladı
Çaykur Rizespor, 29 yaşındaki Faslı stoper Mohamed Aberhoune ile 1.5 yıllık anlaşma yaparak, futbolcuyu renklerine bağladı. 

Transfer çalışmalarını sürdüren Çaykur Rizespor, defans hattını Mohamed Aberhoune ile güçlendirdi.

Yeşil-mavili kulüpten transfer ile ilgili yapılan açıklamada, "Çaykur Rizespor'umuz Portekiz Primeira Liga takımı Moreirense'de forma giyen Faslı defans oyuncusu Mohamed Aberhoune ile 1.5 yıllık anlaşma sağladı. Mohamed Aberhoune'a kulübümüze hoş geldin diyor, başarılar diliyoruz." ifadelerine yer verildi. 

Açıklamada, ayrıca, yeni transfer Mohamed Abarhoun'un Acıbadem Sports’ta sağlık kontrolünden geçtiği belirtilerek, "Detaylı kan tetkikleri yapılan sporcunun; ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak burun boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edildi. Futbolcunun sağlık kontrolleri; akciğer, kardiyak testleri ve radyolojik kontrollerin yapılmasıyla tamamlandı." denildi.

caykur-rizespor’umuzun-yeni-transferi,-mohamed-abarhoun,-acibadem-sports’-ta-saglik-kontrolunden-gecti-1.jpgcaykur-rizespor’umuzun-yeni-transferi,-mohamed-abarhoun,-acibadem-sports’-ta-saglik-kontrolunden-gecti-2.jpg