Çaykur Rizespor Sivas Maçının Rize Etabını Tamamladı

Çaykur Rizespor Sivas Maçının Rize Etabını Tamamladı
Çaykur Rizespor, pazartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Demir Grup Sivasspor maçının Rize'deki hazırlıklarını tamamladı.

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, ligin 6. Haftasında Sivas deplasmanında Demir Grup Sivasspor ile pazartesi akşamı saat: 20.00’de karşılaşacak.

Mehmet Cengiz Tesislerinde teknik direktör Stjepan Tomas yönetiminde Sivasspor maçı hazırlıklarına devam eden Yeşil Mavililer, çift kale maçın ardından hazırlıklarınının Rize etabını tamamladı ve bu akşam Sivas’a gidecek.

Tomas yönetiminde yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda ısınma ve esneklik çalışması yapan Yeşil Mavililerde ilk bölümde kaleciler takımdan ayrı olarak çalıştı, ikinci bölümde tam sahada çift kale taktik varyasyonlar çalışmasında bulunuldu.

Atmacalarda dün akşamki antrenmanın son bölümünde adalesinde zorlanma yaşayan Fabricio takımdan ayrı düz koşu yaptı, Fernando Andrade ise fizyoterapist eşliğinde salonda idman yaptı.

Bu akşam özel uçakla Sivas'a gidecek olan Yeşil Mavililer, yarın (pazar günü) saat 12.00'de maç öncesi son antrenmanını gerçekleştirecek.

caykur-rizespor-sivas-macinin-rize-etabini-tamamladi.jpg