Çaykur Rizespor Taraftar Grubu “Son Kale”den Organ Bağışı ve Çağrısı

Çaykur Rizespor Taraftar Grubu “Son Kale”den Organ Bağışı ve Çağrısı
Çaykur Rizespor taraftar gruplarından “Son Kale”’nin yönetimi 3-9 Kasım Organ Bağışı Haftasında organlarını bağışlama kararı aldı. Grup, ayrıca, yarın oynanacak olan Antalyaspor karşılaşması öncesinde de organ bağışı çağrısında bulundu.

Çaykur Rizespor’un altyapı antrenörlerinden Hakan Tüfekçi’nin kalp nakli bekleyen 11 yaşındaki kızı Esila’ya düzenlediği çeşitli etkinliklerle moral aşılayan, ayrıca organ nakline dikkat çekmek için çeşitli etkinlikler düzenleyerek organ bağışı çağrısında bulunan Çaykur Rizespor taraftar gruplarından “Son Kale”’ yönetimi yarın oynanacak olan Çaykur Rizespor – Antalyaspor karşılaşması öncesinde de anlamlı bir etkinliğe imza atacak.

Etkinlikle ilgili Son Kale Taraftar Grubu’ndan yapılan açıklamada, “Esila kardeşimizin umut ışığı bizlere de ışık oldu. Son Kale Taraftar Grubu olarak organlarımızı bağışlama sevincini yaşıyoruz. Rizespor - Antalyaspor maçı öncesi Atmaca Store yanında kurulacak olan İl Sağlık Müdürlüğü standına gönüllü bağışçıları bekliyoruz...” ifadelerine yer verildi.

caykur-rizespor-taraftar-grubu-son-kaleden-organ-bagisi-ve-cagrisi.jpg