Çaykur Rizespor Taraftarı Eren Başak’ın İsmi Anaokulunda Yaşatılacak

Çaykur Rizespor Taraftarı Eren Başak’ın İsmi Anaokulunda Yaşatılacak
Geçen yıl trafik kazasında hayatını kaybeden Çaykur Rizespor taraftarı Eren Başak'ın ismi, Çaykur Rizespor taraftar gruplarından 53. Kolordu Taraftar Grubuna bağlı Dağdibi tribününce Kalkandere ilçesindeki Dağdibi Okulu'nun anaokulunda yaşatılıyor.

6 Ağustos 2018 tarihinde Rize'nin İslampaşa Mahallesinde Karadeniz Sahil Yolunda meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Çaykur Rizepsor taraftarı Eren Başak'ın ismi Kalkandere ilçesindeki Dağdibi Ortaokulu'nun Anaokulu'nda yaşatılıyor. Çaykur Rizespor taraftar gruplarından 53. Kolordu Taraftar Grubuna bağlı Dağdibi tribünü öncülüğünde gerçekleştirilen çalışmada, tribün üyeleri kendi girişimleriyle Dağdibi Ortaokulu'na yeni ana sınıfını kavuşturdu.

Anaokulunun çalışmalarının ardından açıklama yapan tribün üyelerinden Kadir Topal, arkadaşları Eren Başak'ın ismini yaşatmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Topal açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Biz Rizesporluyuz; dostumuzu, arkadaşımızı, kardeşimizi unutmayız. Biz böyle büyüdük. Deplasmanda yeri geldi bir ekmeği paylaştık. Tribünde yan yana bağırdık. Galibiyette beraber sevindik. Hüznümüzde beraber kederlendik. Çaykur Rizespor bizim sevdamız. Bu yolda beraber yürüdüğümüz ve çok değerli bir kardeşimiz olan Eren Başak'ı kaybettik. Ama hatırası inşallah ömür boyu yaşayacak."

Başak'ın arkadaşları ise anaokulunda bulunan anı defterine, "Söz verdik adını yaşatmak için, tribünde bir eksik cennette bir fazlayız, Eren İçin!", "Gözün arkada kalmasın Rizespor'umuza daha da fazla sahip çıkıyoruz" gibi ifadeler kullanarak duygularını paylaştı.

Programa, Kalkandere Kaymakamı Sercan Yılmaz, Kalkandere Belediye Başkanı Kenan Yıldırım, Rize İl Genel Meclis Başkanı ibrahim Türüt, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Ayyıldız, Çaykur Rizespor As Başkanı Serkan Karavin, Halk Bankası Rize Şubesi Müdürü Ercan Birtek, İl Genel Meclisi Üyeleri Mehmet Öztürk ve Hasan İbar, Kalkandereli iş insanı Kaya Yıldırım ile muhtarlar katıldı.

caykur-rizespor-taraftari-eren-basakin-ismi-anaokulunda-yasatilacak-(5)-001.jpgcaykur-rizespor-taraftari-eren-basakin-ismi-anaokulunda-yasatilacak-(11)-001.jpgcaykur-rizespor-taraftari-eren-basakin-ismi-anaokulunda-yasatilacak-(4).jpgcaykur-rizespor-taraftari-eren-basakin-ismi-anaokulunda-yasatilacak-(10)-001.jpgcaykur-rizespor-taraftari-eren-basakin-ismi-anaokulunda-yasatilacak-(3).jpgcaykur-rizespor-taraftari-eren-basakin-ismi-anaokulunda-yasatilacak-(7).jpgcaykur-rizespor-taraftari-eren-basakin-ismi-anaokulunda-yasatilacak-(9).jpgcaykur-rizespor-taraftari-eren-basakin-ismi-anaokulunda-yasatilacak-(2).jpgcaykur-rizespor-taraftari-eren-basakin-ismi-anaokulunda-yasatilacak-(8).jpg