Çaykur Rizespor Taylan Antalyalı Transfer Etmek İstiyor

Çaykur Rizespor Taylan Antalyalı Transfer Etmek İstiyor
Çaykur Rizespor, geçen sezon Ankaragücü’nde forma giyen Galatasaraylı Taylan Antalyalı’yı transfer etmek için atağa geçti.

Spor Toto Süper Lig hazırlıklarını Erzurum'da Palandöken Dağı eteklerindeki Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde sürdüren Çaykur Rizespor, transfer edeceği oyuncular için de görüşmelerini sürdürüyor.

Transfer görüşmelerini teknik direktör İlhan Palut’un verdiği listeye göre şekillendiren Yeşil Mavililerin bu kapsamda geçen sezon Ankaragücü’nde kiralık forma giyen Galatasaraylı Taylan Antalyalı’yı kadrosuna katmak için listesine eklediği ve ayrıca Sarı Kırmızılılar'dan Emre Kılınç ile Yunus Akgün'ü de transfer etmek istediği öğrenildi.

Galatasaraylı futbolcu 2 yıl önce üstünde LGBT’yi temsil eden renklerle “Gururla destekliyorum” anlamındaki “Powerd by Pride” yazan tişört giyerek sosyal medyadan paylaşımda bulunmuş, uzun süre gündemde kalan paylaşım kimi çevrelerce tepki ile karşılanırken kimilerince de destek görmüştü.

taylan-antalyali.jpg

Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs seçimleri öncesinde İzmir'de düzenlenen mitingte Türk milletin aile kurumunun sağlam olduğu vurgusunda bulunarak, "Bu milletten LGBT'ci çıkmaz. Biz, aile kurumumuzu lekeletmeyiz. Dimdik, adam gibi adam, ailelerimiz bizim böyle. Velhasıl her biri ayrı telden çalıyor, ayrı yöne çekiyor. Bizzat kendilerinin 'Kumar masası' dedikleri masa, rulet masası çıktı, ha bire dönüyor, nerede duracağı belli değil. Böylesine çarpık çurpuk ayaklı bir masa olur mu? Buradan, İzmir'den tam da onların anlayacağı dilden soruyorum, siz ne ayaksınız? Ama milletimiz 14 Mayıs'ta bunlara ne ayak olduklarını hatırlatacak" ifadesini kullanmıştı.

Kaynak:Bayram Ali Sarı

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
4 Yorum