Çaykur Rizespor - Trabzonspor Maçı Biletleri Satışa Çıktı

Çaykur Rizespor - Trabzonspor Maçı Biletleri Satışa Çıktı
Çaykur Rizespor, Spor Toto Süper Lig'in son haftasında evinde konuk edeceği Trabzonspor karşılaşmasına ait biletleri satışa sundu.

Spor Toto Süper Lig'in 34. ve son haftasında 24 Mayıs Cuma akşamı saat: 21.00'de Çaykur Rizespor ile Trabzonspor A.Ş.'nin Rize'de ÇAYKUR Didi Stadında karşı karşıya geleceği mücadelenin biletleri satışa sunuldu.

Çaykur Rizespor Kulubünden yapılan açıklamada bilet fiyatlarının misafir taraftarları için 52 TL olarak, Maraton için 80, Kapalı Dağ ve Deniz ile Kale Arkası için 40 TL olarak belirlendiği ifade edildi.

KARŞILAŞMA İLE İLGİLİ BİLGİLER 

ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME 

·  PFDK kararıyla 12.05.2019 tarihinde oynanan  Atiker Konyaspor - Trabzonspor A.Ş.. karşılaşmasında Misafir Tribün Kule Site Kuzey Üst A,B, blokta yer alan seyircilerin bir sonraki misafir kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine karar verilmiştir. 

· BİLET SATIŞ LOGO KISITI

·  Çaykur Rizespor biletleri,  Trabzonspor A.Ş. logolu Passolig Kartlar hariç, diğer tüm Passolig Kartlar ile satın alınabilir.  

·  Trabzonspor A.Ş. logolu Kartlar sadece rakip tribünden bilet alabileceklerdir.
 
BİLET KOMBİNE TRANSFER KISITI 

·  Bilet/kombine transfer kısıtları, bilet satış logo kısıtları ile aynıdır. Çaykur Rizespor bilet/kombine sahipleri, Trabzonspor A.Ş.  logolu Passolig Kartlar hariç, diğer tüm Passolig Kartlara biletlerini maçlık olarak transfer edebilirler. 

·  Rakip Takım tribünlerinden bilet satın almış olanlar koltuklarını sadece Trabzonspor A.Ş.  Logolu Passolig Kartlara transfer edebilirler. 

·  Çarkur Rizespor A.Ş. 2018/2019 sezonu kombine sahipleri Trabzonspor A.Ş.   karşılaşmasına gelemeyecekse kombinesini Çaykur Rizespor A.Ş. kulübüne devir edebilir.  

ENGELLİ TRİBÜN BİLETLERİ 

·  Engelli tribün biletleri engelli tribün kapasitesi ile sınırlıdır. Engelli tribün girişleri için Passolig Kart zorunluluğu bulunmaktadır. 

·  Engelli tribün biletlerinin yüklemesi maç günü stadyum gişelerinden yapılmaktadır.  

·  Engelli tribün biletleri transfer edilemeyecektir.

·  Kişi Başı 5 bilet sınırı vardır. 

·  7 yaş ve üzeri için Passolig kart ve bilet zorunludur. 7 yaş altı çocuklar ebeveynleri ile karşılaşmaya giriş yapabilirler. 

·  Gişe çalışma saatleri hafta içi 09:00-18:00, hafta sonu 09:00-18:00 saatleri arasındadır. Maç Günü gişeler karşılaşmanın ilk yarısının sonuna kadar açık kalacaktır. 

·  Maç günü stadyum gişelerinden Passolig Kart teslimatı ve satışı yapılmamaktadır. 

·  Kapı açılış saatlerine Emniyet Güçleri karar verir. Aksi bir durum olmadığı taktirde maç saatinden 2 saat önce kapılar açılır. 

·  Passolig kartı eline ulaşmayan taraftarların maç saatinden 2 saat öncesine kadar tek geçişlik kartlarını stadyum gişelerinden teslim almaları gerekmektedir. Passo Mobil uygulamasını akıllı telefonlarına yükleyen taraftarlar akıllı telefonlarını kullanarak karşılaşmaya tek geçişlik kart almadan  giriş yapabilirler.​ 

·  Biletlerinizi www.passo.com.tr haricinde N’Kolay satış noktaları ve 0850 7243344 no’lu çağrı merkezi üzerinden de satın alabilirsiniz.