Çaykur Rizespor - Trabzonspor maçının hakemi Ümit Öztürk oldu

Çaykur Rizespor - Trabzonspor maçının hakemi Ümit Öztürk oldu
Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında oynanacak Çaykur Rizespor - Trabzonspor maçını Denizli bölgesi hakemlerinden Ümit Öztürk yönetecek.

Çaykur Didi Stadı'nda 25 Ocak Perşembe günü saat 20.00'da oynanacak karşılaşmada Öztürk'ün yardımcılıklarını İzmir bölgesinden Cevdet Kömürcüoğlu ve Ankara bölgesinden Serkan Çimen yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Balıkesir bölgesinden Oğuzhan Çakır olacak.

21. haftayı yenik kapatan iki ekibin mücadelesinde düdük çalacak Öztürk, bu sezon Çaykur Rizespor ve Trabzonspor'un maçlarını birer kez yönetmişti. Öztürk’ün yönettiği maçlarda Çaykur Rizespor, Adana Demirspor'a 2-1 mağlup olurken, Trabzonspor, Kayserispor'a 1-0 yenilmişti.

Çaykur Rizespor, 32 puan ve maç fazlasıyla 5. sırada yer alırken, Trabzonspor ise 37 puanla ligde 3. sırada bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum