Çaykur Rizespor U13'ün Ailelerinden İftar

Çaykur Rizespor U13'ün Ailelerinden İftar
Çaykur Rizespor U13 Alt yapı takımının aileleri tarafından iftar yemeği düzenlendi.

Bir restoranda düzenlenen iftar yemeğine, Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu Serkan Karavin, Sadulllah Köse, U13 Alt yapı Sorumlusu Bilal Karafazlıoğlu, U13 takım teknik direktörü Hakan Turanlı ve kaleci antrenörü Tekin Uzman ve sporcuların aileleri katıldı. 

Burada bir konuşma yapan Serkan Karavin, böyle anlamlı bir iftar yemeğinde bir araya geldiklerinden dolayı teşekkür etti.

Alt yapıya önem verdiklerini ifade eden Karavin, “Geleceğin sporcularını buralardan yetiştirmemiz gerekiyor. Çaykur Rizespor ailesi olarak alt yapıya çok büyük önem veriyoruz. Başkanımız her konuda bizlere yardımcı oluyor.” dedi.

Karavin, U13 takımının hocası, sporcuları ve ailelerinin böyle bir uyum içerisinde birlikteliklerinden dolayı da kendilerine teşekkür ettiklerini belirtti.

Programın ardından aileler tarafından yöneticilere ve hocalara sporcuların gelişimine verdikleri öz verili katkılarından dolayı plaket verildi.

caykur-rizespor-u13-alt-yapi-takiminin-aileleri-tarafindan-iftar-yemegi-duzenlendi-(1).jpgcaykur-rizespor-u13-alt-yapi-takiminin-aileleri-tarafindan-iftar-yemegi-duzenlendi-(2).jpgcaykur-rizespor-u13-alt-yapi-takiminin-aileleri-tarafindan-iftar-yemegi-duzenlendi-(3).jpgcaykur-rizespor-u13-alt-yapi-takiminin-aileleri-tarafindan-iftar-yemegi-duzenlendi-(4).jpgcaykur-rizespor-u13-alt-yapi-takiminin-aileleri-tarafindan-iftar-yemegi-duzenlendi-(5).jpgcaykur-rizespor-u13-alt-yapi-takiminin-aileleri-tarafindan-iftar-yemegi-duzenlendi-(6).jpgcaykur-rizespor-u13-alt-yapi-takiminin-aileleri-tarafindan-iftar-yemegi-duzenlendi-(7).jpgcaykur-rizespor-u13-alt-yapi-takiminin-aileleri-tarafindan-iftar-yemegi-duzenlendi-(8).jpgcaykur-rizespor-u13-alt-yapi-takiminin-aileleri-tarafindan-iftar-yemegi-duzenlendi-(9).jpgcaykur-rizespor-u13-alt-yapi-takiminin-aileleri-tarafindan-iftar-yemegi-duzenlendi-(10).jpgcaykur-rizespor-u13-alt-yapi-takiminin-aileleri-tarafindan-iftar-yemegi-duzenlendi-(11).jpgcaykur-rizespor-u13-alt-yapi-takiminin-aileleri-tarafindan-iftar-yemegi-duzenlendi-(12).jpg