Çaykur Rizespor, U21 Takımı ile Hazırlık Maçı Yaptı

Çaykur Rizespor, U21 Takımı ile Hazırlık Maçı Yaptı
Spor Toto Süper Lige verilen arada Çaykur Rizespor, U21 takımı ile antrenman maçı yaptı.

Demir Grup Sivasspor maçı hazırlıklarını sürdüren Çaykur Rizespor, U21 takımı ile antrenman maçında karşı karşıya geldi. 30’ar dakikalık 3 devre halinde oynanan maçı A Takımı 4-1 kazandı.

Mehmet Cengiz Tesislerinde oynanan karşılaşmayı A takımı 4-1 kazanırken, golleri 57. dakikada Petrucci 62. dakikada Umar , 80 ve 87. dakikada Boldrin attı. U21 takımın golünü ise 83. dakikada maçın son bölümünde U21 takımında oynayan A takım oyuncusu Süleyman Koç attı.

U21 takım karşılaşmaya Mizhat, Ferhat, Emirhan Azak, Affan, Emirhan Topçu, Berat, Çınar, Eren, Adama, Muhammet ve Cisse onbiriyle çıkarken, Çaykur Rizespor A takımı ise Cihan, Fink, Saadane, Jach, Mehmet Uslu, Petrucci, Abdullah, Süleyman, Mustafa, Umar ve Gladky onbiriyle sahada yer aldı.

caykur-rizespor,-u21-takimi-ile-hazirlik-maci-yapti-(1).jpgcaykur-rizespor,-u21-takimi-ile-hazirlik-maci-yapti-(2).jpgcaykur-rizespor,-u21-takimi-ile-hazirlik-maci-yapti-(3).jpgcaykur-rizespor,-u21-takimi-ile-hazirlik-maci-yapti-(4).jpgcaykur-rizespor,-u21-takimi-ile-hazirlik-maci-yapti-(5).jpg