Çaykur Rizespor ve Hasan Kartal’dan ”Biz Bize Yeteriz Türkiyem” Kampanyasına Destek

Çaykur Rizespor ve Hasan Kartal’dan ”Biz Bize Yeteriz Türkiyem” Kampanyasına Destek
Çaykur Rizespor Kulubü ve Kulüp Başkanı Hasan Kartal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'na toplamda 695 bin 300 TL destekte bulundu.

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor Kulubü, 1953 yılında kurulduğundan kuruluş yılını temsilen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlattığı kampanyaya 195.300 TL destekte bulundu. Yeşil Mavililerin Kulüp Başkanı Hasan Kartal ise kampanyaya 500 Bin TL. destekte bulundu. Böylece Çaykur Rizespor Kulubü ile Başkan Kartal’ın toplam desteği 695 bin 300 TL olarak gerçekleşti.

Yeşil-mavili kulüpten yapılan açıklamada, koronavirüs salgını nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde başlatılan Milli Dayanışma Kampanyasının önemine dikkat çekilerek, "1953 yılında kurulan Çaykur Rizespor Kulübü olarak 195 bin 300 lira destek oluyoruz.‬ Ayrıca Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın 'BizBizeYeterizTürkiyem' diyerek başlattığı yardım kampanyasına başkanımız Hasan Kartal da 500 bin lira ile katkı sağlamaktadır.‬ Kulübümüz toplamda 695 bin 300 lira bu kampanyaya destek vermiştir. Desteklerimiz bireysel anlamda devam edecektir. ‪Koronavirüs birlik ve beraberliğimizden daha güçlü değil." ifadelerine yer verildi.