Çaykur Rizespor Yarın Deplasmanda Paşa'ya Konuk Olacak

Çaykur Rizespor Yarın Deplasmanda Paşa'ya Konuk Olacak
Çaykur Rizespor, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında yarın deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak.

Spor Toto Süper Lig’de kümede kalma mücadelesi veren 2 takımdan Kasımpaşa ile Çaykur Rizespor, 12 Mart Cumartesi günü İstanbul’da Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Saat: 16.00’da başlayacak mücadeleyi hakem Sarper Barış Saka yönetecek.

Rize temsilcisinde, sarı kart cezalısı Ponck ile sakatlığı bulunan Aminu Umar kadroda yer almayacak.

Yeşil-mavili oyuncular son çalışmasını İstanbul'da Eyüpspor Tesisleri'nde yaptıktan sonra kampa girecek.

Çaykur Rizespor, bu sezon Süper Lig’deki ilk galibiyetini 10. Haftada Kasımpaşa karşısında almıştı. Ligde ilk 9 haftayı galibiyetsiz kapatan ve tek beraberlikle ligin son sırasında yer alan Yeşil Mavililer, 10. Haftada Kasımpaşa’yı Rize’de 2-1 mağlup ederek ligdeki ilk galibiyetini elde etmişti.

BÜLENT KORKMAZ İLE GALİBİYET YOK

Çaykur Rizespor’da Medipol Başakşehir mağlubiyetinin ardından takımın başına geçen Teknik Direktör Bülent Korkmaz, Yeşil Mavililer ile 3. Maçına çıkacak. Atmacalar, Bülent Korkmaz ile çıktığı 2 karşılaşmada da mağlup olurken puanla tanışamadı. Teknik Direktör Korkmaz yönetiminde ilk maçını deplasmanda Galatasaray ile oynayan Çaykur Rizespor rakibine 4-2 mağlup olurken 2. maçında ise evinde GZT Giresunspor’a 2-1 kaybetti.

Kümede kalma yolunda ümitlerini sürdürebilmesi için mutlak galibiyete ve 3 puana ihtiyacı bulunan Yeşil Mavililer, 23 puanla 19. sırada yer alırken, ev sahibi Kasımpaşa ise 32 puanla küme düşme potasının hemen üzerinde 15. sırada bulunuyor.