Çaykur Rizespor Yiğit Demirel'i Ölüm Yıl Dönümünde Andı

Çaykur Rizespor Yiğit Demirel'i Ölüm Yıl Dönümünde Andı
Çaykur Rizespor Kulübü, altyapı oyuncusu Yiğit Demirel'i 1. ölüm yıl dönümünde andı.

Çaykur Rizespor Kulübü, altyapı oyuncusu Yiğit Demirel’in 1. ölüm yıl dönümünde kulübün sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla, minik Yiğit’i sevgi ve rahmetle andı.

Yiğit Demirel, 7 Aralık 2022'de Mehmet Cengiz Tesisleri Altyapı Futbol Sahası'nda antrenman öncesinde üzerine kale direği devrilmesi sonucu ağır yaralanmış kaldırıldığı Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki tedavisinin 4. gününde yaşamını yitirmişti.

9 yaşındaki Yiğit'in ölümüyle Rize yasa boğulmuş, Çaykur Rizespor Kulübü de genç futbolcuyu unutmamıştı. Yeşil Mavililer, Yiğit Demirel'in 1. ölüm yıl dönümünde de sosyal medya hesaplarından bir paylaşımda bulundu. Paylaşımda, "Sevgi ve Rahmetle Anıyoruz Seni Unutmayacağız Yiğit Demirel" notuyla Yiğit Demirel'in fotoğrafı yer aldı.

Paylaşım, Rizespor taraftarları tarafından da beğeni ve yorumlarla desteklendi. Taraftarlar, Yiğit Demirel'i unutmayacaklarını ve her zaman kalplerinde yaşatacaklarını dile getirdi.

Yorumlarda, Yiğit Demirel’in 9 yaşında hayata gözlerini yummuş olsa da, futbol sevgisi ve tutkusuyla Rizespor taraftarlarının kalbinde daima yaşayacağına yer verildi.

Kaynak:ZEYNEP TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.