Çaykur Rizespor Yılın Son 2 Maçına Hazırlanıyor

Çaykur Rizespor Yılın Son 2 Maçına Hazırlanıyor
Karadeniz Derbisinde deplasmanda Trabzonspor’a mağlup olarak haftayı puansız kapatan Çaykur Rizespor’da Fraport-TAV Antalyaspor ve İttifak Holding Konyaspor maçlarının hazırlıkları sürüyor.

Çaykur Rizespor, Süper Lig’in 14. Haftasında Perşembe günü evinde oynayacağı Fraport-Tav Antalyaspor ve 15. Haftasında Pazartesi günü deplasmandaki İttifak Holding Konyaspor maçlarının hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor.

Yılın son iki maçının hazırlıklarına saat 16.00’da teknik direktörz Stjepan Tomas yönetiminde başlayan Yeşil Mavililerin antrenmanı 80 dakika sürdü. Isınma ve pas çalışmasıyla başlayan birinci bölümden sonra hücum ve savunma organizasyonlarının yer aldığı dar alanda çift kale maç ile idman bitirildi.

Atmacalarda tedavileri tamamlanan Fabricio ve Talbi takımla antrenmanlara katılırken tedavileri süren Boldrin, Remy ve Abdullah; takımdan ayrı olarak fizyoterapist eşliğinde çalışmaya salonda başladıktan sonra antrenmana sahada devam ettiler. Antrenman eksiği bulunan Umar ise performans antrenörü eşliğinde takımdan ayrı olarak kuvvet idmanı yaptı.

caykur-rizespor-antrenmani-(1)-027.jpgcaykur-rizespor-antrenmani-(2)-027.jpgcaykur-rizespor-antrenmani-(3)-022.jpgcaykur-rizespor-antrenmani-(4)-019.jpgcaykur-rizespor-antrenmani-(5)-015.jpgcaykur-rizespor-antrenmani-(6)-011.jpgcaykur-rizespor-antrenmani-(7)-010.jpgcaykur-rizespor-antrenmani-(8)-007.jpgcaykur-rizespor-antrenmani-(9)-006.jpg