Çaykur Rizespor’a Adana Kebabı Acı Geldi: 2-0

Çaykur Rizespor’a Adana Kebabı Acı Geldi: 2-0
Çaykur Rizespor, Spor Toto 1. Lig’in 6. Haftasında Adanaspor’a deplasmanda 2-0 mağlup olarak ligdeki ilk mağlubiyetini aldı. Ev sahibi Adanaspor ise ligdeki ilk galibiyetine Çaykur Rizespor önünde ulaştı.

Spor Toto 1. Lig'in 6.haftasında Adanaspor ile Çaykur Rizespor, Yeni Adana Stadında karşılaştı. Karşılaşmanın 16. Dakikasında Emirhan’ın hatasında kaleciye geri pasının kısa düşmesini değerlendiren Burak, kaleci Tarık’ı da geçerek topu boş kaleye gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarısı 1-0 ev sahibi ekibin üstünlüğü ile sona eren karşılaşmanın 59. dakikasında köşe vuruşundan gelen topa iyi yükselen Evren topu kafa ile Çaykur Rizespor ağlarına gönderdi.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Çaykur Rizespor, ligdeki ilk mağlubiyet acısını yaşarken, Adanaspor ise ligdeki ilk galibiyetin ulaştı.

Bu sonuçla 6 puanda kalan Çaykur Rizespor, 7. Haftada sahasında Bodrusmpor A.Ş.’yi konuk edecek.

Adanaspor: 2 - Çaykur Rizespor: 0

Stat: Yeni Adana

Hakemler: Onur Özütoprak, Emir Eray Eyisoy, Mehmet Akıncık

Adanaspor: Hasan Hüseyin Akınay, Benasser, Tetteh (Dk. 52 Metehan Altunbaş), Hakan Yeşil (Dk. 87 Yiğithan Güveli), Hakkı Türker (Dk. 75 Nuno), Burak Çoban (Dk. 87 Berkan Fırat), Iseka (Dk. 75 Ahmethan Köse), Evren Korkmaz, Roche, Emre Kaplan, Ferhat Katipoğlu

Çaykur Rizespor: Tarık Çetin, Koray Altınay, Kubilay Kanatsızkuş, Benhur Keser (Dk. 65 Selim Ay), Kerem Kalafat (Dk. 71 Gökhan Gönül), Mıya (Dk. 46 Efe Tecimer), Emirhan Topçu, Mithat Pala, Ercan Coşkun, Papa (Dk. 64 Hurk), Emircan Altıntaş (Dk. 46 Alper Potuk)

Goller: Dk. 16 Burak Çoban (Adanaspor), Dk. 59 Evren Korkmaz (Adanaspor)

Maçtan dakikalar

8. dakikada orta alanda topla buluşan Adanaspor'da Iseka, topu ceza sahası dışına kadar sürdü. Iseka’nın ceza sahası dışından sert vuruşunda meşin yuvarlak az farkla auta çıktı.

16. dakikada Adanaspor atağında Çaykur Rizespor'da Emirhan topu kalecisine vermek istedi. Kaleci Tarık'ın kaleden çıkmaması ve Emirhan'ın pasının da kısa düşmesinden faydalanan Burak topu yakaladı ve kaleci Tarık'ı da geçerek meşin yuvarlağı boş kaleye göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. 

44. dakikada sol kanattan Ercan'ın ortasında Emircan'ın kafa vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Hasan'da kaldı.

46. dakikada Efe'nin ortasında ceza sahası içinde topla buluşan Kubilay’ın vuruşunda meşin yuvarlak az farkla auta çıktı.

59. dakikada Adanaspor’un atağında topla buluşan Evren’in vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 2-0

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Adanaspor ligdeki ilk galibiyetini, Çaykur Rizespor ise ilk mağlubiyetini aldı

adanaspor-caykur-rizespor-1.jpgadanaspor-caykur-rizespor-2.jpgadanaspor-caykur-rizespor-3.jpgadanaspor-caykur-rizespor-4.jpgadanaspor-caykur-rizespor-5.jpgadanaspor-caykur-rizespor-6.jpgadanaspor-caykur-rizespor-7.jpgadanaspor-caykur-rizespor-9.jpg

 

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
15 Yorum