Çaykur Rizespor’a En Özel Destek

Çaykur Rizespor’a En Özel Destek
Güneysu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Gençlik Merkezinde eğitim gören özel gençler, Çaykur Rizespor’un Altınordu ile oynadığı karşılaşmada Yeşil Mavililere tribünden destek verdi.

Spor Toto 1. Lig'in 38. ve son haftasında Çaykur Rizespor, konuk ettiği Altınordu ile 0-0 berabere kaldı.

Bu sonuçla Çaykur Rizespor bir yıl aradan sonra yeniden Süper Lig’e yükselirken, Yeşil Mavililerin Süper Lig’e yükseldiği Altınordu karşılaşmasında tribünden özel destekçileri vardı.

Güneysu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Gençlik Merkezinde eğitim gören özel gençler, Güneysu Belediye Başkanı Rıfat Özer ve Güneysu Gençlik ve Spor İlçe Müdür Akif Kalça yönetiminde Çaykur Rizespor’a destek vermek üzere Çaykur Didi Stadı’nda yerini aldı. Belediye Başkanı Özer ve İlçe Spor Müdürü Kalça, özel gençlerle birlikte tribünden karşılaşmayı izledi. Karşılaşma boyunca takımlarını destekleyen özel gençler, Rizespor’un Süper Lig’e yükselmesiyle stattan mutlu ayrıldı.

Öte yandan Güneysu Belediye Başkanı Özer ve Güneysu Gençlik ve Spor İlçe Müdür Kalça, özel gençler tarafından yapılan çivili futbol maçı tahtasını karşılaşma öncesinde Çaykur Rizespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Karavin’e hediye etti.

caykur-rizespora-sampiyonluk-macinda-ozel-destek-2.jpg

caykur-rizespora-sampiyonluk-macinda-ozel-destek-1.jpg

caykur-rizespora-sampiyonluk-macinda-ozel-destek-3.jpg

Kaynak:Zeynep Taylan

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.