Çaykur Rizespor’da 1. Etap Kamp Dönemi Sona Erdi

Çaykur Rizespor’da 1. Etap Kamp Dönemi Sona Erdi
Çaykur Rizespor, Erzurum’da sürdürdüğü yeni sezon hazırlıklarının 1. Etabını bu sabah yaptığı tek antrenmanla tamamladı. Yeşil Mavililerde 2. etap Kamp dönemi pazartesi günü başlayacak.

30 Haziran’da yeni sezon hazırlıklarına Erzurum’da Palandöken Dağı eteklerindeki Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde başlayan Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor’da 1. etap kamp dönemi bu sabah yapılan yenileme antrenmanı ile tamamlandı.

17 Temmuz Pazar günü yine Erzurum’da toplanacak olan Atmacalar hazırlıklarına kaldığı yerden devam edecek. Yeşil Mavililerin 2. etap kampı 12 gün sürecek.

Rize ekibi kampın ardından Süper Lig hazırlıklarına Rize’de devam edecek.

1. kamp döneminde 2 hazırlık maçı yapan Yeşil Mavililer, bu karşılaşmalarda Yilport Samsunspor'a 1-0, Corendon Alanyaspor'a ise 3-1 mağlup oldu.

Kaynak:Zeynep Taylan

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum