Çaykur Rizespor'da 3 Oyuncu ile Yollar Ayrıldı

Çaykur Rizespor'da 3 Oyuncu ile Yollar Ayrıldı
Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, sözleşmeleri sona eren Yannick Bolasie, Alper Potuk ve Bahadır Öztürk ile yolların ayrıldığını bildirdi.

Spor Toto 1. Lig’i 2. sırada tamamlayarak Spor Toto Süper Lig’e yükselen Çaykur Rizespor, sözleşmeleri sona eren Yannick Bolasie ve Alper Potuk ile Fraport TAV Antalyaspor’dan 1 yıllığına kiraladığı ve sözleşmesi sona eren savunma oyuncusu Bahadır Öztürk’ün takımdan ayrıldıklarını duyurdu.

Yeşil Mavililerin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada;

“Kulübümüzle sözleşmesi sona eren Yannick Bolasie’ye takımımıza verdiği katkılardan dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarı diliyoruz.”,

“Kulübümüzle sözleşmesi sona eren Alper Potuk’a takımımıza verdiği katkılardan dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarı diliyoruz.”

“Kulübümüzle kiralık sözleşmesi sona eren Bahadır Öztürk’e takımımıza verdiği katkılardan dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarı diliyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Kaynak:Zeynep Taylan

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
4 Yorum