Çaykur Rizespor’da 4 İmza Birden

Çaykur Rizespor’da 4 İmza Birden
Çaykur Rizespor daha önce transfer haberini duyurduğu Fernando Boldrin, Barış Alıcı, Tarık Çetin ve Erdinç Karakaş için imza töreni düzenledi.

Çaykur Rizespor, daha önce transferini gerçekleştirdiği Barış Alıcı, Fernando Boldrin, Tarık Çetin ve Erdinç Karakaş için Başkan Hasan Kartal ve Teknik Direktör İsmail Kartal’ında katılımıyla beraber İyidere ilçesinde imza töreni düzenledi.

Yeşil Mavili Yönetim Kurulunun sezon öncesinde aldığı kararla transfer sürecinde imza törenlerini ilçelerde yapan Çaykur Rizespor, bu kez İyidere’deydi. Atmacaların daha önce transferlerini gerçekleştirip takıma kazandırdığı 4 futbolcu için İyidere’de düzenlediği imza törenine Başkan Hasan Kartal, İyidere Kaymakamı Orhan Altun, İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete,Teknik Direktör İsmail Kartal, yöneticiler ve taraftarlar katıldı. 

Düzenlenen imza töreniyle Fenerbahçe'den Çaykur Rizespor'a transfer olan Tarık Çetin ile 5 yıllık, Almanya'da VfL Bochum, Schalke 04 ve 1.FC Köln altyapılarında yetişen Erdinç Karakaş ve geçtiğimiz yıl kiralık olarak Rizespor'da forma giyen Kayserispor'dan transfer ettiği Fernando Boldrin ile 3'er yıllık sözleşme imzalarken, yine Fenerbahçe'den kiralık olarak Rizespor'a katılan Barış Alıcı tanıtıldı.

Kulüp başkanı Kartal, burada yaptığı konuşmada, sosyal alan eksikliği nedeniyle bazı oyuncuların Rize'yi tercih etmediğini belirterek, "Sıkıntı var ama aslında olmaması lazım. Buraya gelen oyuncular Çaykur Rizespor forması altında işine odaklanmalıdır. Rize başarıyı yakalama adına çok önemli bir şehir. Buradan çok kolay Avrupa'ya transfer olabilirler." diye konuştu.

Teknik direktör İsmail Kartal ise transferin bir süreç olduğunu kaydederek, "Çok çalışıyoruz ve başarılı olmak istiyoruz. Çok çalışıp taraftarın da pozitif enerjiyle başarılı olmak istiyoruz. Ben şampiyonluk sözü vermiyorum ama sahada 90 dakika boyuncu savaşan ve mücadele eden bir takımın sözünü veriyorum." ifadelerini kullandı.

caykur-rizespor-daha-once-transfer-haberini-duyurdugu-fernando-boldrin,-baris-alici,-tarik-cetin-ve-erdinc-karakas-icin-imza-toreni-duzenledi.--(2).jpgcaykur-rizespor-daha-once-transfer-haberini-duyurdugu-fernando-boldrin,-baris-alici,-tarik-cetin-ve-erdinc-karakas-icin-imza-toreni-duzenledi.--(3).jpgcaykur-rizespor-daha-once-transfer-haberini-duyurdugu-fernando-boldrin,-baris-alici,-tarik-cetin-ve-erdinc-karakas-icin-imza-toreni-duzenledi.--(5).jpgcaykur-rizespor-daha-once-transfer-haberini-duyurdugu-fernando-boldrin,-baris-alici,-tarik-cetin-ve-erdinc-karakas-icin-imza-toreni-duzenledi.--(12).jpgcaykur-rizespor-daha-once-transfer-haberini-duyurdugu-fernando-boldrin,-baris-alici,-tarik-cetin-ve-erdinc-karakas-icin-imza-toreni-duzenledi.--(1).jpgcaykur-rizespor-daha-once-transfer-haberini-duyurdugu-fernando-boldrin,-baris-alici,-tarik-cetin-ve-erdinc-karakas-icin-imza-toreni-duzenledi.--(4).jpgcaykur-rizespor-daha-once-transfer-haberini-duyurdugu-fernando-boldrin,-baris-alici,-tarik-cetin-ve-erdinc-karakas-icin-imza-toreni-duzenledi.--(7).jpgcaykur-rizespor-daha-once-transfer-haberini-duyurdugu-fernando-boldrin,-baris-alici,-tarik-cetin-ve-erdinc-karakas-icin-imza-toreni-duzenledi.--(8).jpgcaykur-rizespor-daha-once-transfer-haberini-duyurdugu-fernando-boldrin,-baris-alici,-tarik-cetin-ve-erdinc-karakas-icin-imza-toreni-duzenledi.--(10).jpgcaykur-rizespor-daha-once-transfer-haberini-duyurdugu-fernando-boldrin,-baris-alici,-tarik-cetin-ve-erdinc-karakas-icin-imza-toreni-duzenledi.--(13).jpgcaykur-rizespor-daha-once-transfer-haberini-duyurdugu-fernando-boldrin,-baris-alici,-tarik-cetin-ve-erdinc-karakas-icin-imza-toreni-duzenledi.--(11).jpgcaykur-rizespor-daha-once-transfer-haberini-duyurdugu-fernando-boldrin,-baris-alici,-tarik-cetin-ve-erdinc-karakas-icin-imza-toreni-duzenledi.--(14).jpg