Çaykur Rizespor’da Amilton ve Ronaldo Mendes de Ayrıldı

Çaykur Rizespor’da Amilton ve Ronaldo Mendes de Ayrıldı
Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor’da ayrılıklar devam ediyor. Yeşil Mavililer Ronaldo Mendes ve Amilton Minervino ile yollarını ayırdı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, sözleşmesi sona eren Ronaldo Mendes ile Amilton Minervino’nun takımdan ayrıldıklarını duyurdu.

Yeşil Mavililer, ayrıca, dün profesyonel futbolculuk kariyerini sonlandırdığını duyuran eski futbolcusu Gökhan Gönül için de teşekkür mesajı yayımladı.

Yeşil Mavililerin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada;

“Kulübümüzle sözleşmesi sona eren Ronaldo Mendes’e takımımıza verdiği katkılardan dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarı diliyoruz.”

“Kulübümüzle sözleşmesi sona eren Amilton Minervino’ya takımımıza verdiği katkılardan dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarı diliyoruz.”

“Kulübümüzle sözleşmesi sona eren Gökhan Gönül’e takımımıza verdiği katkılardan dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarı diliyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Kaynak:Bayram Ali Sarı

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
3 Yorum