Çaykur Rizespor'da Azubuike ameliyat olacak

Çaykur Rizespor'da Azubuike ameliyat olacak
Çaykur Rizespor, Nijeryalı orta saha oyuncusu Okechukwu Godson Azubuike'nin sakatlandığını ve çapraz bağlarından ameliyat olacağını duyurdu.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor Kulübü Sağlık Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Hasan Türüt, orta saha oyuncuları Okechukwu Godson Azubuike'nin sağlık durumuyla ilgili açıklamada bulundu.

Yeşil Mavili Kulübün resmi sitesinden açıklamalarına yer verilen Türüt'ün, Azibuike’nin yapılan muayene ve MRI tetkikleri sonucunda sağ diz ön çapraz bağında yırtık tespit edildiği ve futbolcunun önümüzdeki hafta ameliyat edilmesinin planlandığını belirttiğine yer verilerek, "28 Temmuz Cuma günü Ümraniyespor ile oynanan hazırlık maçında sakatlanan oyuncumuz Azibuike'nin yapılan muayene ve MRI tetkikleri sonucunda sağ diz ön çapraz bağında yırtık tespit edilmiş ve önümüzdeki hafta ameliyat edilmesi planlanmıştır." İfadeleri kullanıldı.

Kaynak:Zeynep TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
3 Yorum