Çaykur Rizespor’da Azubuike En Az 6 Ay Yok

Çaykur Rizespor’da Azubuike En Az 6 Ay Yok
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor’da sağ diz ön çapraz bağlarından ameliyat olan Okechukwu Godson Azubuike’nin en az 6 ay sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

Çaykur Rizespor'un Nijeryalı orta saha oyuncusu Okechukwu Godson Azubuike, İstanbul’da sağ diz ön çapraz bağlarından ameliyat oldu.

Azuibike’nin 6-9 ay sahalardan uzak kalacağını bildiren Yeşil Mavili Kulüpten yapılan açıklamada, “Profesyonel futbolcumuz Okechukwu Godson Azubuike, sağ diz ön çapraz bağ rüptürü ve kıkırdak yaralanması sebebiyle Acıbadem Maslak Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı Prof. Dr. Mehmet Emin Erdil tarafından artroskopik ön çapraz bağ rekonstrüksiyonu ve kıkırdak tamiri ameliyatı yapıldı. Prof. Dr. Erdil; ameliyatın başarılı geçtiğini ve sporcunun en kısa sürede sahalara döneceğini belirtti. Futbolcunun sahalara tahmini geri dönüş süresi 6-9 ay olarak öngörülmüştür. Futbolcumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor eskisinden daha güçlü bir şekilde sahalara dönmesini umuyoruz.” ifadeleri kullanıldı.

okechukwu-godson-azubuike-caykur-rizesporlu-futbolcu.jpg

Kaynak:Bayram Ali Sarı

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum