Çaykur Rizespor'da Bodrum Maçı Hazırlıkları Başladı

Çaykur Rizespor'da Bodrum Maçı Hazırlıkları Başladı
Çaykur Rizespor, Spor Toto 1. Lig'in 7. Haftasında sahasında oynayacağı Bodrumspor maçının hazırlıklarına başladı.

Spor Toto 1. Lig'in 6. Haftasında deplasmanda kaybedilen Adanaspor maçının ardından Milli ara nedeniyle 4 günlük izne çıkan Çaykur Rizespor'da izin sona erdi. Yeşil Mavililer, 1 Ekim Cumartesi günü saat 19.00'da ÇAYKUR DİDİ Stadı'nda karşılaşacağı Bodrumspor maçının hazırlıklarına başladı.

Mehmet Cengiz Sosyal Tesislerinde teknik direktör Bülent Korkmaz yönetiminde gerçekleşen antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Pas çalışması ile devam eden antrenman çift kaç maç ile son buldu.

Yeşil Mavililer, hazırlıklarına yarın devam edecek.

caykur-rizespor-antrenmani-1-018.jpgcaykur-rizespor-antrenmani-2-019.jpgcaykur-rizespor-antrenmani-3-021.jpgcaykur-rizespor-antrenmani-4-021.jpgcaykur-rizespor-antrenmani-5-012.jpgcaykur-rizespor-antrenmani-6-009.jpgcaykur-rizespor-antrenmani-7-008.jpgcaykur-rizespor-antrenmani-8-006.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
7 Yorum