Çaykur Rizespor’da Denizlispor Maçı Hazırlıkları Başladı

Çaykur Rizespor’da Denizlispor Maçı Hazırlıkları Başladı
Spor Toto 1. Lig’in ilk haftasında evinde Ankara Keçiörengücü ile 1-1 berabere kalan Çaykur Rizespor, 2. Hafta deplasmanda karşılaşacağı Denizlispor maçının hazırlıklarına başladı.

Çaykur Rizespor, Spor Toto 1. Lig’in 2. Haftasında 22 Ağustos Pazartesi günü deplasmanda Denizlispor ile karşılaşacak.

Dün evinde karşılaştığı Ankara Keçiörengücü ile berabere kalarak 2 puan kaybeden Yeşil Mavililer, ara vermeden Denizlispor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Mehmet Cengiz Sosyal Tesislerinde Teknik Direktör Bülent Korkmaz yönetiminde gerçekleşen antrenmanda dün oynanan karşılaşmada ilk 11’de bulunan futbolcular düz koşu yaparken, diğer oyuncular ise top kapmaca ve çift kale maç ile antrenmanı tamamladı.

Yarın izinli olacak Atmacalar Salı günü tekrar maç hazırlıklarına devam edecek.

caykur-rizesporda-denizlispor-maci-hazirliklari-basladi-1.jpgcaykur-rizesporda-denizlispor-maci-hazirliklari-basladi-2.jpgcaykur-rizesporda-denizlispor-maci-hazirliklari-basladi-3.jpgcaykur-rizesporda-denizlispor-maci-hazirliklari-basladi-4.jpgcaykur-rizesporda-denizlispor-maci-hazirliklari-basladi-5.jpgcaykur-rizesporda-denizlispor-maci-hazirliklari-basladi-6.jpgcaykur-rizesporda-denizlispor-maci-hazirliklari-basladi-7.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
4 Yorum