Çaykur Rizespor'da Gelenler ve Gidenler

Çaykur Rizespor'da Gelenler ve Gidenler
Çaykur Rizespor, 2023-2024 sezonu birinci transfer ve tescil dönemini 17 oyuncu transferiyle tamamladı.

Bir yıl aranın ardından yeniden Trendyol Süper Lig’e yükselen Çaykur Rizespor, 17 yeni oyuncu transfer ederken 16 oyuncuyla yollarını ayırdı. Yeni transferlerden Mustafa Şengül ve Hüseyincan Kırıkcı ise başka kulüplere kiralandı.

Süper Lig'de Pendikspor 22 futbolcu, Hatay 20, Çaykur Rizespor ve Alanyaspor 17 futbolcu. Trabzonspor 16, Fenerbahçe ve Galatasaray 13, Beşiktaş ise 9 futbolcu transfer etti.

Çaykur Rizespor, ülkelerinin U20, U21 ve A Milli takımlarında oynayan 8 futbolcuyu transfer ederken Kosovalı Altin Zeqiri ise Rizespor’a transfer olduktan sonra U21 Milli Takıma davet edildi.

Yeşil Mavililerin Milli transferleri şöyle: Senegal U20 Milli Takım oyuncuları Mame For Faye ve Oumar Diouf, Kosova U21 Altin Zeqiri, Macaristan U21 Attila Mocsi, Özbekistan Milli Takım Khusniddin Alikulov, Bulgaristan A Milli Martin Minchev, Arjantin A Milli Adolfo Gaich, İngiltere A Milli Jonjo Shelvey ve Bosna A Milli Dal Varesanovic.

Çaykur Rizespor’da bu sene gelenler ve gidenler şöyle:

Gelenler: Casper Sommer Hojer, Dal Varesanovic, Jonjo Shelvey, Adolfo Jullian Gaich, Martin Yankov Minchev, Attila Mocsi, Oscar Francisco Garcia Quintela, Gustavo Affonso Sauerbeck, Oumar Diouf, Altin Zeqiri, Eray Korkmaz, Muhammet Taha Şahin, Khusniddin Alikulov, Mame Mor Faye, Janne-Pekka Laine, Mustafa Şengül, Hüseyincan Kırıkcı.

Gidenler: Sefa Yılmaz, Alper Potuk, Gökhan Gönül, Kubilay Kanatsızkuş, Koray Altınay, Oğuz Ceylan, Mahsun Çapkan, Burak Albayrak, Eren Karadağ, Ercan Coşkun, Anthony van den Hurk, Srdjan Grahovac, Ronaldo Mendes, Enriko Papa, Amilton, Yannick Bolasie.

caykur-rizespor-17-futbolcu-transfer-etti.jpg

Kaynak:Bayram Ali Sarı

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.