Çaykur Rizespor'da Kuyumcu'dan Taraftarlara Çağrı

Çaykur Rizespor'da Kuyumcu'dan Taraftarlara Çağrı
Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Kuyumcu, pazar günü karşılaşacakları ligin son maçında tüm taraftarlara destek çağrısında bulundu.

Spor Toto 1. Ligin 38. ve son haftasında Çaykur Rizespor, pazar günü saat: 16.00’da ÇAYKUR DİDİ Stadı’nda Altınordu ile karşılaşacak. Ligde en yakın rakibi Pendikspor'un 3 puan önünde 67 puanla 2. sırada yer alan Çaykur Rizespor’a Süper Lig’e yükselmesi için 1 puan yetecek. Kümede kalma mücadelesi veren ve kümede kalabilmesi için Çaykur Rizespor karşısında kazanıp rakiplerinin kaybetmesini beklemekten başka şansı kalmayan Altınordu ise 34 puanla 16. sırada ve küme düşme potasında yer alıyor.

Sahasındaki son maçta Süper Lig biletini kaybetmek istemeyen Çaykur Rizespor’da taraftarlara çağrıda bulunuldu.

Yeşil Mavililerin Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Kuyumcu, Yeşil-Mavili renklere gönül vermiş Rizespor sevdalılarına çağrıda bulunarak, hep destek tam destek istedi.

Kuyumcu, çağrısında Spor Toto 1. Lig’in son haftasında oynayacakları Altınordu maçını kazanmaları veya berabere kalmaları halinde rakiplerin alacakları skorlara bakmaksızın Süper Lig vizesi alacaklarını belirterek, "Süper Lig yolunda son adımı atmak isteyen Rize'mizin ortak paydası, şehrimizin gururu, Rizespor'umuza yakışır bir şekilde sahadaki 12. adam olma yolunda tüm vatandaşlarımızı 21 Mayıs 2023 Pazar günü saat 16:00’da Çaykur Didi Stadyumu'nda desteğe bekliyoruz. Rize'mizin tüm ilçe, belde, köy, mahalle, cadde ve sokaklarımızı yeşil mavili renklerle donatarak, bu coşkuya ortak olmasını temenni ediyoruz." dedi.

Kaynak:Bayram Ali Sarı

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
4 Yorum