Çaykur Rizespor'dan Benhur Keser Açıklaması

Çaykur Rizespor'dan Benhur Keser Açıklaması
Çaykur Rizespor Kulübü Asbaşkanı ve Sağlık Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Hasan Türüt, Sivasspor maçında topun yüzüne çarpması sonucu yerde kalan ve hastaneye kaldırılan Benhur Keser'in sağlık durumu hakkında açıklamada bulundu.

Çaykur Rizespor Kulübü Asbaşkanı ve Sağlık Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Hasan Türüt, yaptığı açıklamada, Benhur Keser'e yapılan acil muayene ve tetkiklerde önemli bir bulguya rastlanmadığını ve Keser'in klinik takibinin devam ettiğini bildirdi.

Prof. Dr. Hasan Türüt yaptığı açıklamada, “EMS Yapı Sivasspor - Çaykur Rizespor karşılaşmasının 69. dakikasında serbest vuruştan gelen sert topun yüzüne çarpması ile yerde kalan ve hastaneye kaldırılan futbolcumuz Benhur Keser’in yapılan acil muayene ve tetkiklerinde önemli bir bulguya rastlanmamıştır. Futbolcumuzun klinik takibi sürmektedir. Futbolcumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Kamuoyuna ve taraftarlarımıza saygılarımızla duyurulur.” dedi.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum