Çaykur Rizespor’dan Kasımpaşa Maçına Başkan Erdoğan Ayarı

Çaykur Rizespor’dan Kasımpaşa Maçına Başkan Erdoğan Ayarı
TC Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Çaykur Rizespor – Kasımpaşa maçını Çaykur Didi Stayumundan izleyecek olması nedeniyle Çaykur Rizespor Kulubü, taraftarlara otopark uyarısı yaptı

Çaykur Rizespor 1 yıl aradan sonra yükseldiği Spor Toto Süper Lig’de ilk maçını evinde Kasımpaşa ile yapacak. Karşılaşmayı Kasımpaşa doğumlu ve babaocağı Rize olan TC’nin ilk Başkanı Recep Tayyip Erdoğan da stadyumdan izleyecek. Erdoğan’ın Fenerbahçe dışındaki gönlündeki 2 takımın birbiriyle oynayacağı Süper Lig karşılaşmasını stadyumdan izleyecek olması nedeniyle ev sahibi kulüp, taraftarlarına otopark uyarısında bulunarak Çaykur Didi Stadyumu çevresi ve kapalı otoparkı ile Yeni Şehir Kapalı Yüzme Havuzu etrafına araç parkına izin verilmeyeceğini bildirdi.

Yeşil Mavili Kulüpten yapılan açıklamada, “Sayın Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan; 11 Ağustos Cumartesi günü saat 19:30’da Çaykur Didi Stadyumunda oynanacak olan Çaykur Rizespor – Kasımpaşa müsabakasını izleyecektir. Güvenlik tedbirleri kapsamında maç öncesi ve esnasında, Çaykur Didi Stadyumu çevresi ve kapalı otoparkı ile Yeni Şehir Kapalı Yüzme Havuzu etrafına araç parkına müsaade edilmeyecektir. Taraftarımızın mağdur olmaması için uyarıları takip etmelerini rica ederiz. Kulübümüz ve şehrimiz için bu özel günün şölen havasında geçmesini diliyor, yeşil mavili taraftarımızın mağduriyet yaşamamaları için stadyuma erkenden gelmelerini talep ederiz.” ifadeleri kullanıldı.

Öte yandan karşılaşma dolayısıyla Rize Belediyesi’nin de ücretsiz otobüs seferleri düzenleyeceği bildirildi.