Çaykur Rizesporlu 2 Sporcu Ordu’da Türkiye 3.'sü Oldu

Çaykur Rizesporlu 2 Sporcu Ordu’da Türkiye 3.'sü Oldu
Çaykur Rizespor Judo Takımı sporcuları Ayşenur Karadağ ve Umut Utku Turanlı, Ordu’da gerçekleştirilen Spor Toto Gençler Türkiye Judo Şampiyonası'nda bronz madalyanın sahibi oldu.

Ordu'da düzenlenen ve 3 gün süren Spor Toto Gençler Türkiye Judo Şampiyonası sona erdi. Çaykur Rizespor Judo Takımı sporcuları Ayşenur Karadağ ve Umut Utku Turanlı, Spor Toto Gençler Türkiye Şampiyonası’nda kategorilerinde üçüncü oldu.

Ayşenur Karadağ kadınlar 57 kiloda, Umut Utku Turanlı ise erkekler +100 kiloda Türkiye 3.'sü olarak bronz madalyanın sahibi oldu.

Yeşil Mavili Kulüpten yapılan açıklamada, “Armamızı başarı ile temsil eden sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ederiz.” ifadelerine yer verildi.

11-13 Mart tarihleri arasında Ordu ilinde düzenlenen ve 61 ilden 300’ü kadın 715 judocunun katıldığı organizasyonda toplamda 5 altın, 2 gümüş ve 4 bronz madalya ile Kocaeli bölgesi judocuları ilk sırada yer aldı. İkinciliği İstanbul bölgesi 3 altın bir gümüş ve 3 bronzla, üçüncülüğü de İzmir bölgesi 2 altın ve 2 gümüş madalya ile elde etti.

caykur-rizespor-judo-takimimiz-orduda-mindere-cikti-1.jpgcaykur-rizespor-judo-takimimiz-orduda-mindere-cikti-2.jpgcaykur-rizespor-judo-takimimiz-orduda-mindere-cikti-4.jpgcaykur-rizespor-judo-takimi-sporculari-aysenur-karadag-ve-umut-utku-turanli-orduda-gerceklestirilen-gencler-turkiye-sampiyonasinda-bronz-madalyanin-sahibi-oldu.jpgspor-toto-gencler-turkiye-sampiyonasi.jpgspor-toto-gencler-turkiye-sampiyonasi-ordu.jpgcaykur-rizespor-judo-takimimiz-orduda-mindere-cikti-1-001.jpgcaykur-rizespor-judo-takimimiz-orduda-mindere-cikti-2-001.jpg