Çaykur Rizesporlu Eray Milli Takıma Çağrıldı

Çaykur Rizesporlu Eray Milli Takıma Çağrıldı
Çaykur Rizespor'dan Eray Korkmaz ve Eyüpspor'dan Metehan Baltacı Ümit Millî Takıma çağrıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu, Ümit Millî Takımımızın 2025 UEFA Avrupa U21 Şampiyonası elemelerinde Slovenya ve Norveç ile oynayacağı maçların aday kadrosunda değişiklik yaptığını açıkladı.

Aday kadrodan Mehmet Can Aydın ve Ravil Tagir sakatlıkları nedeniyle çıkarıldı. Çaykur Rizespor forması giyen Eray Korkmaz ve Eyüpspor forması giyen Metehan Baltacı, Ümit Millî Takımımızın aday kadrosuna dâhil edildi.

Ümit Millî Takımımızın 17 Kasım Cuma günü özel maçta İstanbul'da Slovenya ve 21 Kasım Salı günü 2025 UEFA Avrupa U21 Şampiyonası grup elemelerinde Alanya'da Norveç ile karşılaşacak.

Aday kadroya davet edilen oyuncular, 12 Kasım Pazar günü saat 18.00'de Kavacık Limak Eurasia Luxury Hotel'de toplanacak.

Kaynak:ZEYNEP TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.