Çaykur Rizesporlu Futbolcu İçin Övgü Dolu Sözler: Arsene Wenger Görmesin

Çaykur Rizesporlu Futbolcu İçin Övgü Dolu Sözler: Arsene Wenger Görmesin
Türkiye Gazetesi köşe yazarlarından Kemal Belgin’den Çaykur Rizespor’lu Samudio’ya övgü dolu sözler.

Spor Toto 1. Lig’de kaydettiği 14 golle gol krallığı zirvesinde yer alan Çaykur Rizespor’un golcü futbolcusu Samudio, dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. 22 yaşındaki genç golcü bir taraftan yeşil Mavililerin liderlik koltuğunda yer almasında rol oynarken, diğer taraftan da sergilediği performans ve kaydettiği gollerle taraflı tarafsız her kesimin dikkatini çekerek beğenisini kazanıyor.

Öyle ki Samudio’nun Rizespor’daki performansı Türkiye Gazetesi köşe yazarlarından Gazeteci Yazar Kemal Belgin’in de dikkatini çekti. Belgin, bugünkü köşe yazısının başlangıcında Samudio’ya yer verdi. Belgin'in “Samudio diye biri...” başlığıyla yayımlanan köşe yazısında Rizesporlu genç golcü için “öyle bir futbolcu izledim ki, dudaklarım uçukladı” ifadelerini kullanan Belgin, Samudio’yu İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal’in Fransız teknik adamı “Arsene Wenger görmesin” dedi.

İşte Gazeteci Kemal Belgin’in "Samudio diye biri..." başlıklı köşe yazısının ilgili bölümü: “Geçtiğimiz cuma MKE Ankaragücü-Ç. Rizespor maçını izleyeyim dedim. Sonuç beni hiç mi hiç ilgilendirmiyordu. Ama sahada öyle bir futbolcu izledim ki, dudaklarım uçukladı… Üç adet gol attı bu oyuncu... Açık ve net söyleyeyim, son yıllarda teknik yapısı bu kadar üst düzey goller izlemedim, ne süper ligde, ne de başka bir kategoride... Araştırdım. Braian Samudio isimli bu futbolcu daha 22,5 yaşında... Paraguaylı... Meğerse bu maça kadar tonla gol atmış. Transferi de 50 bin avroya mal olmuş her şeyiyle... Sözleşmesi de sezon sonu bitiyor. Vallahi Arsene Wenger görmesin! Bizimkiler mi? Adam ucuz be, işe yaramaz ki...”

İLGİLİ KÖŞE YAZISI