Çaykur Rizesporlu Futbolculardan Haluk Levent'in Başlattığı Yardım Kampanyasına Destek

Çaykur Rizesporlu Futbolculardan Haluk Levent'in Başlattığı Yardım Kampanyasına Destek
Çaykur Rizesporlu futbolcular, koronavirüs sebebiyle maddi sıkıntılar yaşayan ailelere Sanatçı Haluk Levent aracılığıyla yardım eli uzattı.

Sosyal sorumluluk projeleri ile tanınan ve Türkiye’de birçok kişiye Ahbap Derneği aracılığıyla yardımcı olan Haluk Levent, yeni tip koronavirüs (kovid-19) salgını sürecinde birçok ailenin aylık temel gıda ihtiyaçlarını karşılamak için harekete geçti.

Levent, sosyal medya üzerinden, "Ben sizlerden daha hayırsever değilim. Sadece daha koordineliyim. Gelin Ahbap’ları siz de kucaklayın. Gün dayanışma günüdür! Bireysel değil hep birlikte hareket edelim. Sizi seviyoruz ve bekliyoruz" açıklamasında bulundu. Yapılan çağrı kısa sürede çığ gibi büyüdü ve birçok sanatçı, sporcu destek çağrılarında bulundu. Çaykur Rizesporlu futbolcular da Haluk Levent’in bu çağrısına kayıtsız kalmadı.

Yeşil Mavili futbolculardan Oğulcan Çağlayan, Orhan Ovacıklı, Abdullah Durak ve Montassar Talbi de kampanyaya destek verdi.

Oğulcan, 1000 ailenin erzak ihtiyacını karşılayacağını belirterek, “Beni seçtiğin için teşekkür ederim kardeşim. Ben de 1000 ailemizin erzak ihtiyacını karşılıyorum. Böyle günlerde yardımlaşarak atlatacağız” dedi.

Orhan, Abdullah ve Talbi de desteklerinde belirli sayıda ailenin gıda paketi ihtiyacını karşılayacaklarını belirtti.