Çaykur Rizesporlu Milli Bisikletçi Eren Geçim Kürsünün Zirvesinde Yer Aldı

Çaykur Rizesporlu Milli Bisikletçi Eren Geçim Kürsünün Zirvesinde Yer Aldı
Çaykur Rizespor Bisiklet Takımı Milli sporcusu Eren Geçim, Tralleis Aydın MTB Cup XCO Dağ Bisiklet Türkiye Şampiyonası’nda yarışmayı şampiyon tamamladı.

Türkiye'nin birçok bölgesinden Aydın'a gelen bisikletçiler, Efeler ilçesinde bulunan tarihi Tralleis Antik Kenti'nin ev sahipliğinde Türkiye Şampiyonluğu için pedalladı. Çaykur Rizespor Bisiklet Takımı Milli sporcusu Eren Geçim başarılarına bir yenisini daha ekledi. Milli bisikletçi Geçim, yarışmayı şampiyon olarak tamamlayarak kürsünün zirvesinde yer aldı.

Türkiye Bisiklet Federasyonu'nun 2023 yılı faaliyet takviminde yer alan Tralleis Aydın MTB Cup XCO Dağ Bisiklet Türkiye Şampiyonası, Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde 8-9 Nisan tarihlerinde gerçekleştirildi.

Şampiyonada, 19 kategoride toplam 298 sporcu, tarihi Tralleis Antik Kenti'nin de içinde bulunduğu parkurda şampiyonluk için pedal çevirdi.

Şampiyona U15 Erkek - Bayan ve U17 Erkek - Bayan yarışlarıyla start aldı. 2,5 kilometrelik kısa parkur ve 4,7 kilometrelik uzun parkurlarda pedallayan sporcular, şampiyon olabilmek için kıyasıya mücadele etti.

Şampiyona sonunda düzenlenen ödül töreninde, derece elde eden sporculara madalyalarıyla hediyeleri İl Müdürümüz Cenap Fillikçioğlu ve protokol mensupları tarafından takdim edildi.

caykur-rizesporlu-milli-bisikletci-eren-gecim-kursunun-zirvesinde-yer-aldi-3.jpgcaykur-rizesporlu-milli-bisikletci-eren-gecim-kursunun-zirvesinde-yer-aldi-2.jpgcaykur-rizesporlu-milli-bisikletci-eren-gecim-kursunun-zirvesinde-yer-aldi-4.jpgcaykur-rizesporlu-milli-bisikletci-eren-gecim-kursunun-zirvesinde-yer-aldi-1.jpg

Kaynak:Bayram Ali Sarı

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.