Çaykur Rizesporlu Minik Sporcunun Kafasına Kale Direği Düştü

Çaykur Rizesporlu Minik Sporcunun Kafasına Kale Direği Düştü
Çaykur Rizespor’un 8-10 yaş takımında yer alan Yiğit Demirel’in kafasına antrenman öncesi kale direği düştü. Hayati tehlikesi bulunan minik sporcu yoğun bakıma alındı.

Çaykur Rizespor’un 8-10 yaş takımında yer alan Yiğit Demirel (8)’in antrenman öncesi kale direğine asılması sonucu kafasına kale direği düştü. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakıma kaldırılan ve Kafatasında kırık olduğu tespit edilen minik sporcu yaşam mücadelesi veriyor.

Çaykur Rizespor’dan yapılan açıklamada, “7 Aralık 2022 Çarşamba günü saat 16.45 sularında altyapı tesislerimizde elim bir olay yaşanmış, antrenman öncesi sahada oynayan çocuklardan birinin kale direğine asılması sonucu 2014 doğumlu futbolcumuz Yiğit Demirel‘in üzerine kale direği düşmüştür. 

Futbolcumuzun tedavisi Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde devam etmektedir. Rizespor ailesi olarak büyük bir üzüntü içinde olmakla birlikte konuyla ilgili derhal idari soruşturma başlatılmıştır. 

Minik Yiğit’e ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlığına kavuşması için dualarınızı bekliyoruz.” ifadelerine yer verildi.

yigit-demirel.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
17 Yorum