Çaykur Rizesporlu Mithat Pala Ameliyat Oldu

Çaykur Rizesporlu Mithat Pala Ameliyat Oldu
Çaykur Rizespor'da Galatasaray maçında sakatlanan Mithat Pala, Acıbadem Maslak Hastanesi'nde ameliyat edildi.

Trendyol Süper Lig’in 29. Haftasında İstanbul’da oynanan karşılaşmada Çaykur Rizespor’dan Mithat Pala sakatlanarak oyundan çıktı. Karşılaşmanın ardından Çaykur Rizespor Kulübü Asbaşkanı ve Sağlık Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Hasan Türüt, Mithat Pala'nın fibula kemiğinde spiral kırık tespit edildiğini ve ameliyat olması gerektiğini söyledi.

Yeşil Mavili Kulüpten yapılan açıklamada, Mithat Pala’nın Acıbadem Maslak Hastanesi'nde ameliyat edildiği kaydedilerek, ameliyatın Ortopedi ve Travmatoloji bölümünden Dr. Hakan Özbay tarafından gerçekleştirildiği ifade edildi. Açık redüksiyon internal fiksasyon yöntemi ile yapılan ameliyatın başarılı geçtiği bildirildi.

Dr. Özbay, ameliyat sonrası yaptığı açıklamada, "Mithat Pala'nın ameliyatı sorunsuz bir şekilde tamamlandı. Kendisi en kısa zamanda rehabilitasyon sürecine başlayacak ve tedavisine devam edecek." dedi.

caykur-rizesporlu-mithat-pala-ameliyat-edildi.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum