Çaykur Rizespor’un Süper 11’i Belli Oldu

Çaykur Rizespor’un Süper 11’i Belli Oldu
Çaykur Rizespor’a Süper Lig’e yükselmesi için 1 puanın yeterli geleceği Altınordu karşılaşmasında sahaya çıkacağı ilk on biri belli oldu.

Çaykur Rizespor ile Altınordu, Spor Toto 1. Lig’in 38. ve son Haftasında ÇAYKUR DİDİ Stadı’nda bugün Saat: 16.00’da karşı karşıya gelecek. Karşılaşmayı Adana Bölgesinden Süper Lig hakemi Zorbay Küçük yönetecek.

Çaykur Rizespor’un Altınordu karşısında mücadele edeceği ilk 11’i şöyle: Zafer Görgen, Oğuz Ceylan, Alper Potuk, Bahadır Öztürk, Sinan Osmanoğlu, Alberk Koç, Ogün Özçiçek, Amilton, Olawoyin, Benhur Keser, Bolasie.

YEDEKLER: Tarık çetin, Koray Altınay, Kubilay Kanatsızkuş, Eren Emre Aydın, Seyfettin Anıl Yaşar, Haqı Osman, John Mary, Emirhan Topçu, Mithat Pala, Muhammet Enes Şebelek.

Çaykur Rizespor, Altınordu ile berabere kalır ya da galip gelirse direkt Süper Lig’e yükselecek. Kaybetmesi halinde ise Süper Lig’e yükselebilmek için Pendikspor’un Manisa’da puan kaybetmesini bekleyecek.

Kümede kalma mücadelesi veren Altınordu ise ligde kalabilmek için Çaykur Rizespor’u mağlup ederek, Erzurum veya Gençlerbirliği’nin kaybetmesini bekleyecek. Rize’de mağlup olması halinde ise diğer maçların sonucuna bakılmaksızın bir alt lige düşecek.

Kaynak:Zeynep Taylan

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum