ÇAYKUR Satış Mağazaları Yurt Geneline Yayılıyor

ÇAYKUR Satış Mağazaları Yurt Geneline Yayılıyor
ÇAYKUR tarafından Mardin’de ÇAYKUR Satış Mağazası açılması için çalışmalar başlatıldı. Çaykur Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim, Mardin ve Batman’da satış mağazası açılması için iki ilde incelemelerde bulundu.

ÇAYKUR’un 81 ilde 81 satış mağazası sloganı ile ilkini geçtiğimiz aylarda Rize’de açtığı ve oldukça yoğun ilgi ile karşılanan ÇAYKUR Satış Mağazası, bu kez yılda 4 milyondan fazla turistin ziyaret ettiği Mardin’de açılacak. Satış mağazası için ÇAYKUR, Mardin’de çalışmaları başlattı.

Mardin’in tarihi ve turistik bölgesinde bulunan çarşı içerisinde açılması planlanan satış mağazası için Çaykur Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim beraberindeki heyetle birlikte Mardin’e gidip incelemelerde bulundu. Genel Müdür Vekili Alim, buradan da Batman’a geçip Batman’da açılması planlanan satış mağazasının yeri için incelemelerde bulundu.

caykur-satis-magazalari-yurt-geneline-yayiliyor-(7).jpgcaykur-satis-magazalari-yurt-geneline-yayiliyor-(6).jpgcaykur-satis-magazalari-yurt-geneline-yayiliyor-(1).jpgcaykur-satis-magazalari-yurt-geneline-yayiliyor-(2).jpgcaykur-satis-magazalari-yurt-geneline-yayiliyor-(3).jpgcaykur-satis-magazalari-yurt-geneline-yayiliyor-(4).jpgcaykur-satis-magazalari-yurt-geneline-yayiliyor-(5).jpg