Çaykur Stratejisini Belirledi

Çaykur Stratejisini Belirledi
ÇAYKUR Genel Müdürü Ekrem Yüce, kaçak çayla mücadeleyi, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da artırarak devam ettireceklerini bildirdi.

Yüce, bölge bayileri ile genel müdürlük binasında yapılan toplantıda yaptığı konuşmada, 2010 yılı kampanyası öncesinde değerlendirme, gözden geçirme ve strateji belirleme amacıyla düzenledikleri toplantılardan birini, ürünleri tüketiciye ulaştıran bayi temsilcileriyle yaptıklarını belirtti.

Toplantıda, gelişen ve değişen piyasa şartlarında yaptıklarını ve yapacaklarını gözden geçirdiklerini ifade eden Yüce, pazarlama ve satış konularında hedef kitle olan tüketiciye ürünlerini hızlı ve sağlıklı bir şekilde ulaştırmayı, bu sırada tüketicilerin görüş ve önerileri doğrultusunda yapılabilecek alternatifleri görüştüklerini kaydetti.

Yurda yasa dışı yollardan giren çaylarla ilgili bölge müdürlüklerinde istihdam edilen sözleşmeli avukatları vasıtasıyla yerinde mücadele ettiklerini ifade eden Yüce, ''Çay sektörümüzün en büyük sorunlarından biri, ülkemize yasal olmayan yollardan giren ve hem ekonomimizi hem de insanlarımızın sağlığını tehdit eden çaylardır. Bu konuda hem genel müdürlüğümüz hem de bayilerimiz aracılığıyla mücadele ediyoruz. Kaçak çayla mücadelemizi bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da artırarak devam ettireceğiz'' dedi.