ÇAYKUR: "Yaş çay kampanyasını 4 Mayıs 2024 tarihi itibarı ile açıyoruz"

ÇAYKUR: "Yaş çay kampanyasını 4 Mayıs 2024 tarihi itibarı ile açıyoruz"
ÇAYKUR, 2024 yılı yaş çay kampanyasının 4 Mayıs cumartesi günü açılacağını bildirdi.

ÇAYKUR'dan yapılan yazılı açıklamada, "Değerli üreticilerimiz, bu yıl çayımızın ülkemize gelişinin 100. Yılındayız. Çayımızın gelecek nesillerimize yüzyıllarca daha ekmek kapısı olabilmesi için her yıl olduğu gibi bu yılda kaliteden ödün vermeden sağlıklı huzurlu ve bahçemize ailecek gireceğimiz bir yıl olmasını temenni ediyoruz.

Yaş çay kampanyasını 04 Mayıs 2024 Tarihi itibarı ile açıyoruz. Bahçelerimizi her türlü yabancı maddelerden arındırdıktan sonra hasada başlayalım. Temizlik işlerini yapmadan çay hasadı yapmayalım. Yabancı otlar çayın tüm özeliklerini yok ettiğini, aroması bozulan çay içildiğinde damak tadımızı etkilediğini biliyoruz. Damak tadımızın bozulmadan 100. Yıla yakışır bir hasat gerçekleştirelim. Kalitenin bahçeden başladığını biliyoruz. Özellikle de çay hasadını imkanlar ölçüsünde aile içerisinde yapmaya özen gösterelim. İşçi ile hasat yapmak zorunda kalırsak temiz ve odunsu kısma kadar yani derinden toplatmayalım. Hem bitkiye hem kendimize hem kaliteye zarar verdiğimizi unutmayalım.

Sağlıklı huzurlu bayram tadında bol bereketli bir kampanya geçirmemiz dileği ile." ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
8 Yorum