ÇAYKUR Yönetim Kurulu Üyeliklerine Atama

ÇAYKUR Yönetim Kurulu Üyeliklerine Atama
ÇAYKUR'da açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliklerine Süleyman Pınarbaş ile Ali Kemal Yıldız atandı.

ÇAYKUR’da Dr. Turgay Turna ile Süleyman Pınarbaş’ın yönetim kurulu üyeliklerinin sona ermesinden sonra Süleyman Pınarbaş yeniden yönetim kurulu üyeliğine atanırken, Dr. Turgay Turna’nın ataması yapılmadı. ÇAYKUR'un diğer Yönetim Kurulu Üyeleri Yusuf Ziya Alim ve İsmail Hakkı Soba'nın görev süreleri devam ediyor.

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR), Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü, Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM) ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre ÇAYKUR'da açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliklerine Süleyman Pınarbaş ile Ali Kemal Yıldız atandı.

Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğünde Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Salim Koşar ve Ömer Koca görevlerinden alındı.

TİGEM Genel Müdür Yardımcıları Halil İbrahim Özbayat ve Üzeyir Tekin de görevlerinden alınarak, yerlerine Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak Ali Osman Kıyak ve Sait Kocabay getirildi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığında açık bulunan 1. Hukuk Müşavirliğine ise Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Hukuk Müşaviri Nurgül Uraloğlu'nun ataması yapıldı.

İLGİLİ HABERİMİZ

ÇAYKUR Yönetim Kurulu Üyeliğine Atanan Pınarbaş ve Yıldız Kimdir?