Çaykur’da Yeğen Sütlüoğlu’nun Kankisi Kutlu ile Kutlu’nun Prenslerine Yeni Görev

Çaykur’da Yeğen Sütlüoğlu’nun Kankisi Kutlu ile Kutlu’nun Prenslerine Yeni Görev
Çaykur’da görevden alınan Pazarlama Dairesi Başkanı Talip Mutlu’nun Danıştay kararıyla görevine geri dönmesiyle koltuğu devreden yeğen Sütlüoğlu’nun kankisi Hamdi Kutlu Tarım Daire Başkanlığına atanırken, Kutlu’nun prensleri de şube müdürlüklerine atandı.

Çaykur’da görevden alınan Pazarlama Dairesi Başkanı Talip Mutlu’nun Danıştay kararıyla görevine geri dönmesi nedeniyle koltuğu devreden yeğen Sütlüoğlu’nun kankisi Hamdi Kutlu, bu kez Tarım Daire Başkanlığına atanırken, Kutlu’nun prensleri karı koca da şube müdürlüklerine atandı.

ÇAYKUR TARİHİNDE BİR İLK... MEMUR İKEN GÖREVDE YÜKSELME SINAVINA GİRMEDEN DAİRE BAŞKANLIĞINA ATANDI

Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu’nun eski görev yeri Çaykur Pazarlama Dairesi veri hazırlama ve kontrol işletmeni (VHKİ) olan öz yeğeni Çaytaş Genel Müdürü Yavuz Sütlüoğlu’nun, VHKİ’de beraber çalıştığı ve VHKİ memuru iken Çaykur tarihinde bir ilkin gerçekleşerek Görevde Yükselme Sınavına (şeflik) katılmadan Pazarlama Daire Başkanlığına atanan Hamdi Kutlu’ya yeni daire başkanlığı görevi verildi. Yeğen Sütlüoğlu’nun en yakın kankisinin Daire Başkanlığına atanmasının ardından bu kez Hamdi Kutlu’nun prensleri olarak bilinen Rize Bölge Müdürlüğü Kısım Müdürü Gülten Terkan ile Terkan’ın eşi İrfan Terkan şube müdürlüklerine atandı. Bir başka atamanın ise Mersin Bölge Müdürlüğünde Bölge Müdür Yardımcısı kadrosunda öğrenildi.

TALİP MUTLU MAHKEME KARARIYLA GERİ DÖNÜNCE, YEĞENİN KANKİSİ HAMDİ KUTLU BU KEZ TARIM DAİRE BAŞKANLIĞINA ATANDI

Çaykur Pazarlama Daire Başkanı Talip Mutlu daire başkanlığı görevinden alındıktan sonra Rize İdare Mahkemesinde kaybettiği davayı Danıştay'da kazanınca görevine geri dönmüştü. Talip Mutlu geri dönünce de yerine; Görevde Yükselme Sınavına (şeflik) katılmadan Çaykur tarihinde bir ilkin gerçekleştiği veri hazırlama ve kontrol işletmeni memuru iken pazarlama daire başkanlığına atanan Hamdi Kutlu boşta kalmıştı. Hamdi Kutlu’nun bu kez Çay Tarım Dairesi Başkanı Süleyman Bekar’ın geçtiğimiz günlerde emekliye ayrılmasıyla boşalan Çay Tarım Dairesi Başkanlığına atandığı öğrenildi.

Rize Bölge Müdürlüğü Kısım Müdürü Gülten Terkan’ın Pazarlama Dairesi Başkanlığına Şube Müdürü, Terkan’ın eşi İrfan Terkan’ın ise Bilgi İşlem Dairesine Şube Müdürü olarak atandıkları, ayrıca Diyarbakır Bölge Müdürlüğünde Kısım Müdürü olarak çalışan Orhan Özdemir’in de Mersin Bölge Müdürlüğüne Bölge Müdür Yardımcısı olarak atandığı bilgisine ulaşıldı.

İLGİLİ HABERİMİZ

Çaykur Genel Müdürü Mobbing mi Uyguluyor?